Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [REDAKTOR FP] - lenia

yuki.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: lenia 
Imię: Kacper
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: Każdego dnia spędzam kilka godzin przed komputerem, więc na pewno będzie wystarczająco czasu.
Opisz siebie: Jestem osobą spokojną, która za każdym razem stara się wykonać swoją pracę z pełnym zaangażowaniem i precyzją. Wolę skupić się na rozwiązywaniu problemów w sposób pokojowy i konstruktywny, co umożliwia mi efektywną współpracę z innymi i osiąganie zamierzonych celów.
Dlaczego akurat Ty?: Obecnie FP Strefy jest zaniedbany, ale uważam, że to interesująca rola do pełnienia i chciałbym się w niej sprawdzić. Widzę potencjał w FP i chciałbym przyczynić się do jego rozwoju i poprawy.

Doświadczenie: Mimo że jeszcze nie mam doświadczenia, szybko się uczę.
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10
Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Póki co, chcę zobaczyć, na jakim etapie jesteśmy, a potem się coś wymyśli.
Kontakt: forum/dc

Edytowane przez lenia
  • Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • xD 1

• Zasłużony

Zacytuję tutaj "Brak Czasu". - tylko to, bo kwestię chęci możemy jednak pominąć. W skrócie pisząć - ma się je, albo się nie ma. Proste po co tutaj robić z tym w balona :niewiem:

A tutaj naglę czas na "Redaktora FB" się znalazł? :sadkek: hmm.

Jak dla mnie bezsensownie skakanie z rangi na rangę, ale nie uprzedzam faktu zobaczymy co na to reszta osób ;) 

Osobiście jestem na nie, bo samą wczorajszą rezygnacją pokazałeś, że nie masz po prostu chęci ani "czasu" żeby zajmować się kolejną rangą, a tutaj nagle nowe podanie na nową rangę, że tak powiem. Ale to tylko moja osobista opinia :) 

• Lubię to! 4

spacer.pngspacer.png

• Użytkownik

@ Krip  wszystko ładnie rozpisał.

Wczoraj rezygnacja z typera z powodem "brak czasu" a tu nagle podanie na redaktora fp. Skaczesz niepotrzebnie na rangi podobnie jak taki jeden pan z om1 :tf:.

Oczywiście jestem na nie.

• Lubię to! 2

Art2.png.91e6f5b9f886ea2af2a69c35cf353e25.png.9bd0cba1604bfbb970919145c81f76fd.png      

• Zasłużony

Dopiero napisałeś rezygnację z typera z powodu: "Brak Czasu", widać teraz, że jednak masz ten czas, bo składasz podanie na inną rangę... To po prostu typerka Ci się znudziła, a teraz próbujesz skoczyć na inną rangę, ale na ten czas jej nie dostaniesz // @ Krip  Wszystko ładnie podsumował :shrug:

• Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

podanie odrzucone.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Hana_Montana zmienił(a) tytuł na [ODRZUCONE] [REDAKTOR FP] - lenia
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]