Użytkownik yuki. Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick: lenia Imię: Kacper Wiek: 15 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: Każdego dnia spędzam kilka godzin przed komputerem, więc na pewno będzie wystarczająco czasu. Opisz siebie: Jestem osobą spokojną, która za każdym razem stara się wykonać swoją pracę z pełnym zaangażowaniem i precyzją. Wolę skupić się na rozwiązywaniu problemów w sposób pokojowy i konstruktywny, co umożliwia mi efektywną współpracę z innymi i osiąganie zamierzonych celów. Dlaczego akurat Ty?: Obecnie FP Strefy jest zaniedbany, ale uważam, że to interesująca rola do pełnienia i chciałbym się w niej sprawdzić. Widzę potencjał w FP i chciałbym przyczynić się do jego rozwoju i poprawy. Doświadczenie: Mimo że jeszcze nie mam doświadczenia, szybko się uczę. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Póki co, chcę zobaczyć, na jakim etapie jesteśmy, a potem się coś wymyśli. Kontakt: forum/dc Edytowane 15 Kwietnia 2024 przez lenia 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zacytuję tutaj "Brak Czasu". - tylko to, bo kwestię chęci możemy jednak pominąć. W skrócie pisząć - ma się je, albo się nie ma. Proste po co tutaj robić z tym w balona A tutaj naglę czas na "Redaktora FB" się znalazł? hmm. Jak dla mnie bezsensownie skakanie z rangi na rangę, ale nie uprzedzam faktu zobaczymy co na to reszta osób Osobiście jestem na nie, bo samą wczorajszą rezygnacją pokazałeś, że nie masz po prostu chęci ani "czasu" żeby zajmować się kolejną rangą, a tutaj nagle nowe podanie na nową rangę, że tak powiem. Ale to tylko moja osobista opinia 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 @ Krip wszystko ładnie rozpisał. Wczoraj rezygnacja z typera z powodem "brak czasu" a tu nagle podanie na redaktora fp. Skaczesz niepotrzebnie na rangi podobnie jak taki jeden pan z om1 . Oczywiście jestem na nie. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Dopiero napisałeś rezygnację z typera z powodu: "Brak Czasu", widać teraz, że jednak masz ten czas, bo składasz podanie na inną rangę... To po prostu typerka Ci się znudziła, a teraz próbujesz skoczyć na inną rangę, ale na ten czas jej nie dostaniesz // @ Krip Wszystko ładnie podsumował 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi