Użytkownik AleksanderAleksander Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 1. Twój nick:Aleksander 2. Co chcesz zmienić: OBRAZENIA OD HE GRANATA , 2 SMOUKI 3. Dlaczego chcesz to zmienić: 1.Wiemy wszyscy ,że granaty stanowią największą funkcje taktyczną w csie . Jak rzucam HE albo je dostaje i obrażenia są od 9 do 28 hp to naprawdę denerwuje uważam , że powinny zabierać większe obrażenia bo dużo ludzi he używa na samym poczatku i rzuca na pałe bo wie że to się za bardzo nie przyda a szczególnie dla graczy svip ( gdzie ich jest bardzo dużo bo po jak zadaja obrażenia to wraca im trochę hp , i przy okazji można leczyć to tym bardziej ... ) 2. O tak granat dymny najbardziej nie dopracowany granat w tej grze... Wiemy wszyscy ze granat dymny słabo działa , widać przez niego wszystko ale dwa granaty dopiero robią robotę . Nie oszukujmy się jest 2024 rok 80 % serwera ma światłowód w domu i nawet nie , ale internet bardzo szybki i nie laguje jak kiedyś a tutaj 90% graczy gra taktycznie i nie będzie rzucać bez powodu tych granatów fajnie by mogły udoskonalić gre przy jakikolwiek lagowaniu bo mamy takie czasy gdzie sprzęt komputerowy jak i internet nie będzie przeszkadzał w tym . Warto zaryzykować 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Ostatnia propozycja mniej ważna , bron na plecach masz nóż i np jak masz aka lub inna bron to masz ją widoczną na plecach fajna sprawa , fajnie wyglada . pluginu nie znam ale pewnie dużo nie zajmuje taka mała pierdoła 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 1. Co do granatów to jestem na nie, w moim mniemaniu zabierają wystarczająco dużo i będą zbyt op, ale to moja opinia. 2. To jest 1.6, smoki zawsze tutaj były takie i szczerze ja bym tego nie zmieniał, nadal ludzie mają lagi, sporo osób nie ma dobrych internetów, w tej kwestii się troszkę mylisz. Tu też gra sobie dużo graczy starszych tak o. Myślę, że to też jest troszkę takie zaśmiecanie serwera na siłę. 3. Nie mam opinii. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 1. Nie, weź sytuację, że CT wrzuci na kwadrat parę HE i nie ma połowy TT xD 2. Nie, zachowajmy klasyczne smoke 1.6 3. Totalnie zbędny plugin Reasumując: Jest dobrze tak jak jest, do tego serwer chodzi płynnie. Każdy dodatkowy plugin to tylko obciążenie dla serwera gry. Jak w mam talent: 3x NIE. Do widzenia xD 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Tyle w temacie 😅 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 (edytowane) Już widzę jak leca w trupie na ciebie 4 granaty .. Edytowane 15 Kwietnia 2024 przez bojsiik 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Co inna ekipa na serwie to te same propozycje tylko w drugą stronę. 1. Specjalnie zostały zmniejszone dmg granatow z HE po propozycji waszej. Jak 2-3 osoby rzucały he to był insta dead. Przy takiej ilości graczy myślę, że to dmg jest ok 2. Zbędne 3. Zbędne Reasumując były na serwerze lagi, na które płakali wszyscy przez długi czas. Udało mi się to odchudzić i zniwelować lagi więc nie doprowadzajmy z powrotem do tego samego niepotrzebnymi wizualnymi rzeczami 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SteelBanging Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 1. He dobrze rzucone pod nogi potrafi zadać nawet 50 przekonałem się o tym nie raz mimo, że dmg jest zmniejszone, Więc moim zdaniem teraz jest okej. 2. 2 Smoke zbędne, bo i tak większość osób wyrzuca odrazu po starcie rundy byle gdzie takie są realia. 3. Taki plugin też jest zbędny, bo dodaje tylko wizualnie ulepszenie, że tak to nazwę, ale ludzie którzy grają jeszcze na słabych pc będzie im to zżerać fpsy dodatkowo. 1 „Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.” Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Żadne z powyższych propozycji jak widać po samych wypowiedziach nie przemawiają zbytnio do nikogo. Argumentacja podana ładnie i przejrzyście wyżej. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi