Zasłużony Krzysiek Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 (edytowane) Ilość różnic do odnalezienia: 10! Wszystkie informacje oraz zasady znajdziecie tutaj: [- INFORMACJE & REGULAMIN -] Przypominam o najważniejszych zasadach: - ZAKAZ EDYCJI POSTÓW - ODPOWIADAMY RAZ NA 1H, BĄDŹ GDY PO NASZEJ ODPOWIEDZI POJAWIĄ SIĘ DWIE INNE - ZAKAZ PODAWANIA RÓŻNIC, KTÓRE JUŻ ZOSTAŁY WYMIENIONE! Zapraszam do zabawy i życzę wam powodzenia! Tym razem obrazek skrywa aż 10 różnic! Odnalezione różnice będą wypisywane poniżej: Brak włosów u Elie Brak zegarka u Joela Brak breloka przy plecaku Elie Brak spustu przy broni Elie Brak autobusu Brak okna w bloku po prawej od Elie Brak kciuka przy dłoni Joela, którą trzyma broń Brak paska od plecaka u Joela Brak latarni po prawej od Elie Brak jednego oka w masce Joela Edytowane 15 Kwietnia 2024 przez BAD ENGLISH 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Bryloczek od plecaka Elie Krzysiek, 15 Kwietnia 2024 Gratulacje, jest to poprawna odpowiedź! Na twoje konto trafia 20 Farbek. 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Małaaa Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zegarek na ręce Krzysiek, 15 Kwietnia 2024 Gratulacje, jest to poprawna odpowiedź! Na twoje konto trafia 20 Farbek. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 auto za Elie czy coś takiego Krzysiek, 15 Kwietnia 2024 Gratulacje, jest to poprawna odpowiedź! Na twoje konto trafia 20 Farbek. Ps. to jest autobus xD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 kawałek włosów Elie z tyłu głowy na jednym jest na drugim nie Krzysiek, 15 Kwietnia 2024 Gratulacje, jest to poprawna odpowiedź! Na twoje konto trafia 20 Farbek. 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Małaaa Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Brak okna w budynku Krzysiek, 15 Kwietnia 2024 Gratulacje, jest to poprawna odpowiedź! Na twoje konto trafia 20 Farbek. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 brak nacisku do strzału na broni, który znajduję się na plecach Elie Krzysiek, 15 Kwietnia 2024 Gratulacje, jest to poprawna odpowiedź! Na twoje konto trafia 20 Farbek. Ps. Zwie się to "spust" ( o ile mi wiadomo xD) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Brak palca u joela na broni palnej Krzysiek, 15 Kwietnia 2024 Gratulacje, jest to poprawna odpowiedź! Na twoje konto trafia 20 Farbek. 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Małaaa Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 brak ramiączka przy plecaku Joela Krzysiek, 15 Kwietnia 2024 Gratulacje, jest to poprawna odpowiedź! Na twoje konto trafia 20 Farbek. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Brak zawieszki z tyłu plecaka Krzysiek, 15 Kwietnia 2024 Niestety ta odpowiedź już padła. Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Nad autobusem przy bloku jest "tyczka" gdzie na drugim obrazku jej niema Krzysiek, 15 Kwietnia 2024 Gratulacje, jest to poprawna odpowiedź! Na twoje konto trafia 20 Farbek. 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Krzysiek, 15 Kwietnia 2024 Gratulacje, jest to poprawna odpowiedź! Na twoje konto trafia 20 Farbek. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Wszystkie różnice zostały odnalezione, gratulacje! @ bojsiik - odnalazł aż 4 różnice! (Dodatkowe 5 Farbek za znalezienie największej ilości różnic w tej rundzie) @ Małaaa & @ okSio - odnaleźli po 3 różnice! 3 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi