Użytkownik∙ scriptaddict- Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 1. Twój nick: Natalka | CSSetti.pl 2. Nick oskarżonego:Błaszczyk 3. IP/SID oskarżonego:admin 4. Data i czas zdarzenia: chwile temu 5. Powód skargi: brak reakcji na zgloszenie + brak czegokolwiek 6. Opis sytuacji: gosc pisze do mnie "daj glos" za co ja mam bana na 3h a blaszczyk sobie nic z tego nie robi mimo zgloszen na u@ 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 (edytowane) Zacznę może od tego, że nie wiem czy ten dzieciak ma jakieś IQ ujemnie,albo nie wiem.Typ wchodzi na serwa i pierwsze co robi, to pisze do mnie jakieś spedalone rzeczy ''misiaczku'', po czym zmienia nick specjalnie na daj głos, +wyzywa innych graczy,a sam płacze jak mała dziewczyka. @ Krip popatrz w logi,jaki to toksyk jest.I nie tylko ja byłem z adminów, a takimi zaczepkami to się możesz tam z kolegami pobawić. Edytowane 20 Kwietnia 2024 przez Błaszczyk 2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 21 Kwietnia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 @ Krip @ Trivor Hana_Montana, 21 Kwietnia 2024 Po co oznaczasz jak temat stoi od wczoraj tylko?? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Odrzucam z wiadomych przyczyn. Ciebie w ogóle nie powinno być na serwerze nawet. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi