Zasłużony Krzysiek Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 (edytowane) Ilość różnic do odnalezienia: 14! Wszystkie informacje oraz zasady znajdziecie tutaj: [- INFORMACJE & REGULAMIN -] Przypominam o najważniejszych zasadach: - ZAKAZ EDYCJI POSTÓW - ODPOWIADAMY RAZ NA 1H, BĄDŹ GDY PO NASZEJ ODPOWIEDZI POJAWIĄ SIĘ DWIE INNE - ZAKAZ PODAWANIA RÓŻNIC, KTÓRE JUŻ ZOSTAŁY WYMIENIONE! Zapraszam do zabawy i życzę wam powodzenia! Tym razem obrazek skrywa aż 14 różnic! [ Nie sugerujcie się delikatnymi zmianami przy linii rozdzielającej obrazki, gdyż może to wynikać z źle ułożonych obrazków przez zemnie, jeśli nie jesteś pewien, napisz do mnie na PW to wyprowadzę cię z błędu w razie czego, a ty nie stracisz szansy ] Odnalezione różnice postaram się w miarę możliwości dodawać niżej: Brak ust u księżniczki Brak nutki na pianinie Brak odbicia małego smoczka w puzonie Brak guzika przy spodniach Luigiego Brak zęba u dużego smokczka Brak nutki na pięciolini Brak kolca u dużego smoczka (na bransoletce) Brak nozdrza w nosie dużego smoczka (dziury w nosie) Brak napisu na papierze z pięciolinią Brak klawisza w pianinie Brak korony u księżniczki z tyłu Brak guzika przy spodniach Mario Brak zębów u mario X Edytowane 20 Kwietnia 2024 przez BAD ENGLISH 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 usmiech u krolewny Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 Farbek 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 Farbek 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Brak odbicia w tym instrumencie Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 Farbek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 guzik u luigi w spodniach Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 Farbek 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0NKRET Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 (edytowane) Brak kolca w bransoletce @ BAD ENGLISH to co koło kostki XD Edytowane 20 Kwietnia 2024 przez Quelleto Di Maria Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Mógłbyś edytować i dokładniej wyjaśnić o co ci chodzi? Bo szczerze ja tu nigdzie czarnej dziury nie widze xD Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 Farbek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Małaaa Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Brak zęba ( nie wiem jak się nazywa okresle u dużego misia ) 😂 Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 Farbek Ps. ja go zawsze nazywałem smokiem 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Brak napisu na partyturze Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 Farbek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Brak nuty za czapka mario Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 Farbek 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Małaaa Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Brak ( czapeczki , korony ) u rudej lali 🫢 Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 Farbek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0NKRET Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Brak klawisza na fortepianie Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 Farbek 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 duży smok/stwór nie ma jednej dziurki od nosa Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 Farbek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Małaaa Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Brak żółtego pasa pod butem Mario Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 To jest akurat źle wykadrowane zdjęcie Możesz edytować jak coś z inną różnica. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Małaaa Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 (edytowane) Oho ale psikusa mi zrobiłeś 🤭 niestety wszystko mi się zlewa niech dalej inni próbują Edytowane 20 Kwietnia 2024 przez Małaaa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 brak guzika u mario w spodniach Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 Farbek 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Brak zębów u Maria Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 Farbek 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 brak nutki pod moneta po prawej stronie zdjecia Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Niestety została ona odnaleziona przez @ okSio , jest wymieniona w pierwszym poście jako "nutka na pianinie" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 kostki na dloni o gory maria Krzysiek, 20 Kwietnia 2024 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 Farbek 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Gratulacje dla wszystkich, którzy brali udział w zabawie! Wszystkie różnice zostały odnalezione @ bojsiik - odnalazł aż 5 różnic! Zyskując tym samy 75 farbek + 5 za odnalezienie największej ilości różnic w tej rundzie! Gratulacje @ Przyjaciel <3 - odnalazł 4 różnice, dzięki czemu zyskał 60 farbek @ Małaaa - odnalazła 2 różnice, dzięki czemu zyskała 30 farbek @ Quelleto Di Maria - odnalazł 2 różnice, dzięki czemu zyskał 30 farbek @ okSio - odnalazł 1 różnice zyskując 15 farbek Nagroda pocieszenia dla @ retoryk za nieudaną próbę odnalezienia różnicy - 5 farbek 1 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi