Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Użytkownik Miesiąca KWIECIEŃ Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca Kwiecień, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać owy tytuł. Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca. Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia. Głosowanie trwa od dzisiaj 21.04.2024 a zakończy się 28.04.2024. Wzór: Nick: Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Nick: @ BAD ENGLISH Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Ostatnio nie mam czasu, żeby tak czasu dużo spędzać na forum. Aczkolwiek rzuca mi się robota, którą odwala w dziale grafiki, ciekawe pomysły, gierki, integracja, itp. Myślę, że w tym miesiącu jak najbardziej zasłużone :). 1 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Nick: @ BAD ENGLISH Dlaczego? Pięknie radzi sobie w pracy graficznej, piękne grafiki, oraz to samo co kolega wyżej napisał. Można tego wymieniać, ale jak już zrobił to kolega wyżej! 😉 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Użytkownikiem miesiąca został @ BAD ENGLISH Gratulacje! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi