Właściciel Trivor Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Darmowy admin do odwołania Wzór: Nick na serwerze: Wiek: Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : Steam ID: Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Rozpisywanie demek w skali(1/10): Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Link do GameTracker: Kontakt: Wymagania: Steam Minimum 15 lat. Kultura osobista Minimum 5 godzin przegranych na serwerze. Doświadczenie w pełnieniu funkcji admina serwera Umiejętność Rozpisywania demek w skali od (1/10) Znajomość komend admina: Odnośnik do komentarza
Użytkownik SteelBanging Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Nick na serwerze: PreY Wiek: 28 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8 Steam ID: STEAM_0:0:37189276 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Nowy serwer, więc admin by się przydał. Mam narazie, więcej czasu na gre co daje nam większą aktywność na serwerze co będzie dalej zobaczymy i mam nadzieję, że serwer się fajnie rozkręci, bo juz się fajnie gra z przyjemnymi ludźmi. Jestem bezkonflitowy, lubie pomagac ludzia nowy na serwerze i mam kulturke. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Jestem Kamil. Mam 28 lat i pół zycia przegrałem w csa to jest masakra, a interesuje się informatyką. Link do GameTracker: --- Kontakt: Steam, Forum 1 „Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.” Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi