Użytkownik Ni3dostepna Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 (edytowane) Cześć mam mały problem chodzi o to iż nie mogę wbić na serwer, podkreślam tylko na ten (Cs 1.6 StrefaSkilla.pl [only dd2 #1] każde inne mogę wejść i zupełnie nie ma problemu restartowałam router a nawet zrobiłam Reinstall cs i nie wiem co mogę zrobić 🥹 błagam niech ktoś mi pomoże to ogarnąć… Edytowane 24 Kwietnia 2024 przez Ni3dostepna Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Z ciekawości pobierz darmowego VPN-a i zmień na jakieś randomowe IP i spróbuj się połączyć i daj znać, czy mogłaś wejść. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ni3dostepna Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Czesc, nie wiem co sie podzialo cos przez konsole probowalam porobic i wbilam nie wiem od czego to jest zalezne ale pomoglo mi wpisywanie w konsole ip serwera po 34 razie sie udalo wejsc siedzialam ponad godzine ale bylo warto ale dzieki za podpowiedz najwyzej tak zrobie by problemu nie bylo nastepnym razem Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 24 Kwietnia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi