Użytkownik GENERALNIECLEANER Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Nick z CS: GENERAL CLEANER Admin banujący:nie wiem do końca a boa dusiciel chyba Serwer: dd2 Data zdarzenia: Steamid: STEAM_0:1:145605 Opis sytuacji: witam myślę ,że już odpokutowałem za moje gadanie mialem bana z poł roku proszę administracje o danie szansy GENERALOWI na powrót do Gry POZDRAWIAM Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Żadnego bana nie widzę prócz trzech wygasłych banów z poprzedniego amxbansa. @ BOA DUPCZYCIEL ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 (edytowane) No tak nie bardzo wygasłe bany skoro ja znalałem jeden zaraz po resecie bansa 24.02 bana na zawsze od błaszczyka @ Krip zobacz sobie na steam id. Był na AB dziś MISTRZ KRAKOWSKI Edytowane 27 Kwietnia 2024 przez BOA DUPCZYCIEL Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Grałeś na aktywnym, więc o UB możesz zapomnieć. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi