Użytkowniczka maja faja Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Twój nick: ruszam sie jak trapstar Nick oskarżonego: szanowny kolega @ rewka Powód skargi: Bagatelizowanie zgłoszeń na u@ Opis sytuacji: Zacznijmy od tego, że admin dostał zgłoszenie ode mnie na u@, że chłop lata na aktywnym banie o godzinie 22:26. Zanim wszedł na specta, co swoją drogą zajęło jakieś 5 minut, zdążyłam napisać 2 razy, że chłop jest na aktywnym i żeby to sprawdził. Pół godziny zajęło adminowi stwierdzenie, że nie ma ab i że wylecę za spam. Za pomoc w łapaniu odjebańców nagrodą jest wylecenie z serwera? Nieładnie panie rewka Zobaczmy tego pana, który rzekomo nie ma aktywnego bana na sieci: https://cs-archive.vercel.app/sprawdz/STEAM_0:1:18101024 Faktycznie, moja pomyłka Data i godzina zdarzenia: 27.04, godzina 22:26 Miejsce zdarzenia: Only dd2 1.6 Dowody: Coś od siebie: Swoją drogą, jak jeszcze chłop nie dostał bana to możecie mu go wkleić, dzienki 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Z tej racji, że nie ma długo admina i jest to jego tak na prawdę pierwsze przewinienie jak chodzi o popełnianie błędów na adminie, to pogadam z nim i ostatecznie na ten moment skończy się tylko na upomnieniu słownym. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi