Użytkownik Kanio Posted April 28 Użytkownik Share Posted April 28 Twój nick: Kanio Nick oskarżonego: Błaszczyk IP/SID oskarżonego: Data i czas zdarzenia: 28 kwietnia 2024 - 07:21:36 Powód skargi: Admin nie ogarniety poziom gimnazjum Opis sytuacji: Wbiłem na serwie dwie rundy zagralem skanowalem przez sciane zabilem typa zwyzywal mnie przez mikro oddalem mu a Błaszczyk banuje na tydzien odpocznij typ wogóle nie ma pojecia bycie adminem Dowody (SSy/Demko/Świadkowie) Powód Bana odpocznij 1 1 1 Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 Błaszczyk Posted April 28 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted April 28 [ SVIP | Silver III ] *DEAD* doris : w koncu terro wiec czego sie spodziewasz XD [ SVIP | Silver III ] *DEAD* Kanio : ruham ci mame [ SVIP | Silver III ] *DEAD* Kanio : essa [ SVIP | Silver elite master ] *DEAD* Daj Spokój : same chamy rtv killed CuBe [t] with ak47 [AMXBans] Pomyslnie Zbanowano IP Gracza. Gracz dostanie Kick 1 1 Link to comment
Użytkownik Kanio Posted April 28 Author Użytkownik Share Posted April 28 jak gosc przez mikro moze wyzywac za skany przez sciane moge mu oddac 2 Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 paczajonovicz Posted April 28 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted April 28 ale gosciu na mame sie nie wjezdza ani na rodzicow masz problem do kogos to cis po nim a nie po jego rodzicach, bo oni nie graja tylko on, ban jak najbardziej sluszny wiec ta skarga moim zdaniem do wywalenia, siema nara, zastanow sie nastepnym razem 3x zanim cos napiszesz milego dzionka dziubaski Hana_Montana, April 28 4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. 1 Link to comment
Użytkownik Kanio Posted April 28 Author Użytkownik Share Posted April 28 Teraz, paczajonovicz napisał(a): ale gosciu na mame sie nie wjezdza ani na rodzicow masz problem do kogos to cis po nim a nie po jego rodzicach, bo oni nie graja tylko on, ban jak najbardziej sluszny wiec ta skarga moim zdaniem do wywalenia, siema nara, zastanow sie nastepnym razem 3x zanim cos napiszesz milego dzionka dziubaski ziomus owszem ale jak walisz przez sciane i bierzesz hp gosciowi a on przez mikro ze mam wh to bys sie sie nie wkurzyl sam jak bezsensu oskrzarzyl mnie ze mam jak skanowalem bo wiedzialem ze siedzi tam bo było info ze kuca? miejmy rozum troche 1 2 Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 paczajonovicz Posted April 28 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted April 28 to pocis po nim, a nie po jego rodzicach tyle w temacie ode mnie, nic ale to kurwa nic, nie upowaznia Cie(zobacz ze z duzej wiec jeszcze jakis szacunek jest) do tego zeby jechac po czyichs rodzicach misiek Hana_Montana, April 28 4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. 2 Link to comment
Junior Admin Hana_Montana Posted April 28 Junior Admin Junior Admin Share Posted April 28 Zamykam, bo syf się robi. @ Krip niedługo ogarnie i da werdykt. Link to comment
Zasłużony Krip Posted April 28 Zasłużony Share Posted April 28 7 godzin temu, Kanio napisał(a): ziomus owszem ale jak walisz przez sciane i bierzesz hp gosciowi a on przez mikro ze mam wh to bys sie sie nie wkurzyl sam jak bezsensu oskrzarzyl mnie Jak nie umiesz trzymać nerwów na wodzy, to już nie nasz problem tak na prawdę. Piszesz niby, że zwyzywała cię tak samo ta druga osoba o której jest mowa, ale niestety, to żaden powód żeby wyjeżdzać do kogoś tekstami na rodziców. Wystarczyło zgłosić, to na u@, że jesteś obrażany i nie było by całego problemu - gość dostał by bana, a ty mógłbyś sobie dalej grać, a tak to cóż. 8 godzin temu, Błaszczyk napisał(a): [ SVIP | Silver III ] *DEAD* Kanio : ruham ci mame [ SVIP | Silver III ] *DEAD* Kanio : essa Odrzucam. 1 Link to comment
Recommended Posts