Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS 1.6] - 39.

kamil39

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6
Nick: 39.
Imię: Kamil
Wiek (dokłada data): 08.07.2002r.
SID: STEAM_0:1:9983947
Znajomość AMXX*(1-10): 6/10
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę, że spokojnie z 5-6 godzin dziennie. Zawsze jestem od mn.w 06:00-10:00, a później od 21:00-00:00. W trakcie pracy też zdarza mi się zerknąć na forum.
Opisz siebie: Mam na imię Kamil. Jestem mieszkańcem województwa małopolskiego, a dokładnie to zamieszkuję okolice Krakowa. Z zawodu jestem elektrykiem i w tym właśnie zawodzie obecnie pracuję. Często wyjeżdżamy w delegacje do Niemiec robić elektrykę w deweloperce, ale laptop jest zawsze przy mnie i na forum i na cs'ka znajdzie się czas.;D
Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym wspomóc chłopaków z @ UBT CS 1.6, bo dosyć często zdarza mi się przebywać w godzinach nocnych na forum, a tu gracze muszą czekać na ub, aż do rana itd. Ogólnie to byłem w szeregach "AntyCheat'a" przez około 1.5 roku na dość znanej kiedyś sieć serwerów cs 1.6, a dokładnie mowa tu o "WeedCS", lecz no kto wie ten wie czemu to wszystko upadło. :D
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak, miałem styczność z AMXBans'em itd.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Umiejętności oceniania cheaterów oceniam na dobre. Nie raz pisałem na "Strefobox'ie", że potrzebny jest admin na only dd2 itd. Wolę obejrzeć 3 razy demko gracza i mieć 100% pewność, że cheatuje, bądź nie. Myślę, że z czasem nabiorę doświadczenia.
Kontakt: Forum, Steam

• Wow! 1
  • Tak sobie 1
  • xD 2
  • Użytkownik∙

Ja jestem na nie. 

- Coś tam grasz czasami ale nie za dużo chyba że w innych godzinach niż ja a GT mi się szukać nie chce.

-Podanie napisane na kolanie.

-Dla mnie po tym co przeczytałem "brak doświadczenia" mianowicie coś kiedyś nie wiadomo co i jak, więc dla mnie najpierw powinieneś się pokazać jako admin a później starać się o ubt.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Patrząc na to ile ,,pracy'' jako UBT mamy, to raczej pomocy nie potrzebujemy w tym momencie. Tym bardziej, że nie widziałem żadnych twoich zgłoszeń z rozpiskami, wołanie na chacie to słaby powód żeby kogoś na UBT wrzucać. Dopóki jeszcze grałem regularnie na serwerze to też nigdy cie nie widziałem, wolę współpracować z kimś kogo znam, aniżeli totalnie dla mnie anonimową osobą. Póki co jestem na nie.

• Lubię to! 1
  • Trzymaj się 1
  • Zasłużony

Podanie napisane okej, aczkolwiek nie kojarzę Cię zbytnio z sieci a nie chciałbym mieć w swoim teamie ludzi których prawie wogle nie znam poudzielaj się w tematach bądź tak jak kolega wyżej napisał może najpierw zacznij od admina. Aktualnie odrzucam ale oczywiście za jakiś czas zapraszam ponownie.

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Tak sobie 1
  • Zasłużony

podanie odrzucone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]