Użytkownik eNN Opublikowano 27 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Nick z Cs'a: eN Admin banujący: Kamilek Serwer: Only DD2 Data zdarzenia: 27.01.2019 Opis sytuacji: dostałem perma a nie wiem za co Link do bana z amxbansahttp://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=12422 Wycinek bana z konsoli: Server # 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : eN [AMXBans] Reason : ' P { odorow ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 20603687 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.64.51.26 ' [AMXBans] =============================================== Edytowane 27 Stycznia 2019 przez eNN Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buszu z wiadra Opublikowano 27 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 13 minut temu, eNN napisał: Nick z Cs'a: Buszu z wiadra Admin banujący: nie wiem Serwer: Only DD2 Data zdarzenia: 27.01.2019 Opis sytuacji: Ban na zawsze Link do bana z amxbansahttp://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=12422 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Buszu Z Wiadra [AMXBans] Reason : ' Pozdrowienia od adka LD ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 767160050 ' [AMXBans] Your IP : ' 92.63.47 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 27 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi