Użytkownik WujeQ Posted May 3 Użytkownik Share Posted May 3 [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : WujeQ^^ [AMXBans] Powod : ' Pov na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 107045151 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 77.65.103.177 ' Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):https://ufile.io/duz9hc8t Link to comment
BOA DUPCZYCIEL Posted May 3 Share Posted May 3 (edited) Niech to poprawi i wrzuci tak jak ma być bo patrzyłem to jakieś dziwne pliki rar jakieś hasła więc nie mam zamiaru pobierać czegoś takiego. A że nie znam się na takich rzeczach wolę nie ryzykować pobrania jakiegoś syfu na swój komputer. Edit.// Już działa normalnie. Wiem mam 24h. Edited May 3 by BOA DUPCZYCIEL Link to comment
UBT CS 1.6 JanuszHD Posted May 3 UBT CS 1.6 Share Posted May 3 Demo normalnie sie pobiera, nie ma żadnego syfu czy wirusów. @ BOA DUPCZYCIEL 24h na rozpiskę. Link to comment
BOA DUPCZYCIEL Posted May 3 Share Posted May 3 (edited) Jakieś czasówki tam znalazłem do których nie mam pewności więc dajcie mu UB. @ UBT CS 1.6SORRY ZAPOMNIAŁEM EDYTOWAĆ ;/ Edited May 3 by BOA DUPCZYCIEL 1 Link to comment
Recommended Posts