Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yuki. Opublikowano 3 Maja 2024 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 (edytowane) Witam, po lekkich turbulencjach w końcu pojawiła się gazetka. Zapraszam do zapoznania się z gazetką i wyrażenia swojej opinii. Dziękuję @ BAD ENGLISH za wykonanie grafik Użytkownik Miesiąca Statystyki forum Stan rekrutacji Piosenka miesiąca Film miesiąca Gra miesiąca Sala chwały statystyk serwera Ranking wpisów na StrefoBoxie Aktualna lista serwerów Awanse/Degradacje/Rezygnacje Elita Sieci Top Donatorów Konkursy Najaktywniejsi Humor Użytkownikiem miesiąca został @ BAD ENGLISH , gratulacje! Najlepszym graczem pod względem statystyk w tym miesiącu zostaje @ iksiu , gratulacje! Degradacje: @ pstruś - Admin ZM+EXP @ 19Mati47 - Admin ZM+EXP @ -jendrula- - Admin AIM/AWP Rezygnacje: @ Raku - Redaktor @ lenia - Typer @ DarzaBute - Admin ZM+EXP @ tomori - Admin CS2 Only AWP @ Przyjaciel <3 - Admin DD2#1 @ PeaceKeeper - Admin CS2 OM#1 1. Najlepszy administrator: @ Anox 2. Najlepszy moderator: @ Axel 3. Najlepszy UBTeam: @ Przyjaciel <3 4. Najlepszy właściciel serwera: @ Trivor 5. Najlepszy opiekun serwera: @ Raku 6. Najlepszy admin serwera CS 1.6: @ Błaszczyk 7. Najlepszy admin serwera CS 2: @ hadezbtw 8. Najlepszy redaktor: @ lenia & @ okSio & @ FunnyPuma 9. Najlepszy grafik: @ BAD ENGLISH 10. Najlepszy typer: @ Apple 11. Najbardziej aktywna osoba na forum: @ Hana_Montana & @ FunnyPuma & @ Przyjaciel <3 12. Największy leń: @ okSio & @ lenia 13. Największy śmieszek: @ Błaszczyk 14. Największy spamer: @ Raku 15. Najbardziej zaufana osoba: @ Anox 16. Najbardziej kreatywna osoba: @ BAD ENGLISH 17. Największy no-life: @ Raku 18. Największa mądrala na forum: @ Hana_Montana 19. Największy lizus: @ okSio 20. Pomocna dłoń: @ Krip 21. Najmilszy: @ Krip 22. Najbardziej poważna/poważny: @ Anox 23. Największy napinacz na sieci: @ Błaszczyk 24. Największy podrywacz: @ FunnyPuma 25. Najbardziej pracowity: @ Anox 26. Dama strefy: @ azjatka 27. Gentleman strefy: @ Paweł Szmit 28. Najlepszy serwer na sieci: DD2 #1 W tym miesiącu odbywa się konkurs, a dokładniej rywalizacja graczy CS2 1vs1 na AWP. Zapisy trwają do 09.05.2024r. oraz planowane są nagrody za top3. Zapraszamy do zapisów i zapoznania się dokładniej z informacjami w tym temacie. Zocha mówi do swego męża Józka: – Ty Józek zostaliśmy zaproszeni na bal maskowy. – Ja nie idę, bo nie mam się za co przebrać – Najlepiej nie pij – nikt cię nie pozna! ------------------ Sędzia pyta się blondynki oskarżonej o zabójstwo: - Czym Pani uderzyła ofiarę? - Gazetą. - A co w niej było? - Nie wiem, nie czytałam. ------------------ Babcia mówi: -Ja na poprawę trawienia, piję piwo -gdy nie mam apetytu, piję białe wino -przy niskim ciśnieniu, wino czerwone -gdy jestem przeziębiona serwuję śliwowice -A kiedy pije pani wodę -Noo, tak strasznej choroby to ja jeszcze nie miałam. [ZAMKNIĘTY] Użytkownik Miesiąca - Kwiecień - Użytkownik miesiąca - StrefaSkilla.pl - Serwery CS 1.6 & CS2.url (6632) OKI + Sobel - ILE LAT- - YouTube.url (6632) Joker- Folie à Deux - Official Teaser Trailer - YouTube.url (6634) Bellwright - Official Launch Trailer - YouTube.url Edytowane 4 Maja 2024 przez lenia 10 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 3 Maja 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 Super! 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 4 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Sweet, Dobra robota 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Maja 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Elegancka gazetka Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 1 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi