Jump to content
Turniej DD2 Admini vs Gracze!! ×
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN OM#1 (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[ROZWIĄZANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 OnlyDD2 - AlergeN

AlergeN

Recommended Posts

• Użytkownik
Posted (edited)

Nick z CS: AlergeN
Admin banujący: administrator któryś z www.strefaskilla.pl  > linku z amxbans nie znalazłem swojego nicku zeby wysłać linka
Serwer: 54.38.58.82:27015 > OnlyDD2
Data zdarzenia: > 04.05.2024 po 30 sekundach ban poleciał
Steamid:   ' STEAM_0 : 0 : 567681250 ' 
Opis sytuacji: >  gdy był serwer zapełniony na OnlyDD2 > na strefaskilla.pl  > nie świadomie wlazłem w niemiecki Serwer po czym wlazłem na wasz serwer OnlyDD2 gdy zwolniło się miejsce po wejściu nie wiedziałem ze zmieniło mi nick na niemiecki jakiś co nie wiedziałem ze to tak działa > dopiero  KushMan mnie uświadomił na czacie ze jak się wchodzi na zagraniczne serwery to w nicku zmienia automatycznie nick co nie wiedziałem nigdy o tym dopiero dziś się dowiedziałem pierwszy raz od niego > niestety gram u was od lat wchodzę zawsze jak mam czas prosiłbym bardzo o ułaskawienie naprawdę nie wiedziałem ze to tak działa nigdy bym żadnej reklamy nie zrobił na czyimś serwerze , nawet nigdy słowa nie pisałem ani się na serwerze nie kłóciłem z nikim prosiłbym bardzo o odbanowanie obiecuję ze nigdy już nie wejdę nigdy w zagraniczne serwery , na prawdę nie wiedziałem o tym i chciałbym bardzo przeprosić was za taką sytuację myślę ze pomożecie z góry dziękuje prosiłbym bardzo o odbanowanie .. to samo praktycznie nigdy na mnie nie było żadnego zgłoszenia na waszych serwerach , nigdy bym takiego czegoś nie zrobił jak reklama na waszym serwerze bo lubię grać u was bardzo bo dużo się dzieje myślę dlatego prosiłbym bardzo o odbanowanie jestem świadomy  tego ze nie wiedziałem co zrobiłem i bardzo przepraszam za taką sytuację nigdy już się takie coś nie powtórzy bo nigdy nie wejdę już w zagraniczne serwery wolę czekać niż w coś wchodzić drugi raz  niżej wysyłam tez zdjęcie ze dostałem bana  ..

Edited by AlergeN
  • UBT CS 1.6

Skracam do tygodnia.

• Super 1
  • UBT CS 1.6

baner_moderacyjny.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines