Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krip Opublikowano 4 Maja 2024 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 1. Ranga na forum: @ Administrator 2. Powód nieobecności: Muszę ogarnąć swoje życie i na tym się obecnie skupić. . Po tym co zobaczyłem dzisiaj jak wbiłem na forum i przeglądnąłem Czatboxa, to coś we mnie pękło. (tak chodzi o to, że przeginałem pałę z pożyczkami od ludzi z forum żeby mieć na maszyny) - najwyższa pora ogarnąć dupę i wszystko naprawić, a zwłaszcza muszę ogarnąć siebie żeby więcej nie było takich sytuacji tutaj na forum z mojej winy. Na tym obecnie się skupię w najbliższym czasie żeby sobie wszystko poukładać w życiu. 3. Rangi do zawieszenia: @ Administrator 4. Przewidywany czas nieobecności: +/- około 2-3 tygodnie. Głupio mi teraz tak jak sobie myślę, ale cóż na własne życzenie tak na prawdę co tutaj gadać 5 1 3 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 5 Maja 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Trzymaj się! i wracaj szybko ! @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 5 Maja 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi