Użytkownik kurek.pl Opublikowano 9 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 (edytowane) Twój nick na serwerze:kurek.pl Nick admina banującego: BORSON Dostałeś bana, gaga czy muta?:BAN Czas oraz data bana:18.50, 09.05.2024 Serwer na którym dostałeś bana: cs2.only mirage Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Grałem sobie z adminem borsonem luzne 1v1 na scouty , i byla taka syuacja ze bylem za kartonami na midzie i skanowalem ,skanowalem az wkoncu go trafilem w banie z no scopa to jest 1 sytuacja ,2 sytuacja jak zabilem w w nastepnej grze znowu gdy wyszlem na mida to walnelem go 2 raz pod rzad w heada , i po tej sytuacij dostalem bana, j Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:508875533&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198978016795 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Nie moge wejsc na serwer bo mam bana Edytowane 9 Maja 2024 przez tomori Odnośnik do komentarza
Użytkownik Borson Opublikowano 9 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Zostałeś sprawdzony przez jednego admina, ja również cię sprawdzałem po jego opuszczeniu serwera, nie były to 2 sytuacje, w których dawałeś dziwne strzały, spektowałem cię i widziałem jak celujesz do typa przez ścianę. Stałeś na schodach, gościu był za tetrisem, członek twojej drużyny prowadził z nim walkę, a tobie dziwnym trafem skoczył na niego celownik. Pickowałeś również mida gdzie też skoczył ci celownik na chłopa i się na nim zablokował. Stałem w miejscu w smoku gdy stałeś na kranie, byłem dosłownie na środku okna w smoku, a ty mi dałeś raz scana przez ściane przy krześle po czym skończył się smoke i dałeś mi od razu no scope'a, kolejna sytuacja gdzie ty wybiegasz na mida i 2 razy pod rząd dajesz mi heda ze scouta no scopem. Myślę, że celowania do ziomka przez ściane, pickowanie na shifcie i dawanie jednego tapa gdzie widziałem jak się ruszasz i blokowanie się celownika podczas gdy jesteś sprawdzany jest wystarczającym argumentem na twoje odwołanie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik kurek.pl Opublikowano 10 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 11 godzin temu, Borson napisał(a): Zostałeś sprawdzony przez jednego admina, ja również cię sprawdzałem po jego opuszczeniu serwera, nie były to 2 sytuacje, w których dawałeś dziwne strzały, spektowałem cię i widziałem jak celujesz do typa przez ścianę. Stałeś na schodach, gościu był za tetrisem, członek twojej drużyny prowadził z nim walkę, a tobie dziwnym trafem skoczył na niego celownik. Pickowałeś również mida gdzie też skoczył ci celownik na chłopa i się na nim zablokował. Stałem w miejscu w smoku gdy stałeś na kranie, byłem dosłownie na środku okna w smoku, a ty mi dałeś raz scana przez ściane przy krześle po czym skończył się smoke i dałeś mi od razu no scope'a, kolejna sytuacja gdzie ty wybiegasz na mida i 2 razy pod rząd dajesz mi heda ze scouta no scopem. Myślę, że celowania do ziomka przez ściane, pickowanie na shifcie i dawanie jednego tapa gdzie widziałem jak się ruszasz i blokowanie się celownika podczas gdy jesteś sprawdzany jest wystarczającym argumentem na twoje odwołanie. Dobra szczerze , powiem ci biesom że mam wyjebane już na tego unbana , stworzę nowe konto i tyle 3 maj sie DeVoX, 10 Maja 2024 (edytowane) 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". PS. Jeżeli stworzysz nowe konto to dostaniesz perma co wiąże się z brakiem ub na naszych serwerach Edytowane 10 Maja 2024 przez DeVoX 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 10 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Po przejrzeniu demka dam ci ub. Nawet nie próbuj tworzyć mk. Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 10 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi