Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] kurek.pl

kurek.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze:kurek.pl
Nick admina banującego: BORSON
Dostałeś bana, gaga czy muta?:BAN
Czas oraz data bana:18.50, 09.05.2024
Serwer na którym dostałeś bana: cs2.only mirage
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Grałem sobie z adminem borsonem luzne 1v1 na scouty , i byla taka syuacja ze bylem za kartonami na midzie i skanowalem ,skanowalem az wkoncu go trafilem w banie z no scopa to jest 1 sytuacja ,2 sytuacja    jak zabilem w  w nastepnej grze znowu gdy wyszlem na mida to walnelem go 2 raz pod rzad w heada , i po tej sytuacij dostalem bana, j
Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:508875533&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198978016795
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Nie moge wejsc na serwer bo mam bana :D

Edytowane przez tomori
  • tomori zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] kurek.pl
  • Użytkownik

Zostałeś sprawdzony przez jednego admina, ja również cię sprawdzałem po jego opuszczeniu serwera, nie były to 2 sytuacje, w których dawałeś dziwne strzały, spektowałem cię i widziałem jak celujesz do typa przez ścianę. Stałeś na schodach, gościu był za tetrisem, członek twojej drużyny prowadził z nim walkę, a tobie dziwnym trafem skoczył na niego celownik. Pickowałeś również mida gdzie też skoczył ci celownik na chłopa i się na nim zablokował. Stałem w miejscu w smoku gdy stałeś na kranie, byłem dosłownie na środku okna w smoku, a ty mi dałeś raz scana przez ściane przy krześle po czym skończył się smoke i dałeś mi od razu no scope'a, kolejna sytuacja gdzie ty wybiegasz na mida i 2 razy pod rząd dajesz mi heda ze scouta no scopem. Myślę, że celowania do ziomka przez ściane, pickowanie na shifcie i dawanie jednego tapa gdzie widziałem jak się ruszasz i blokowanie się celownika podczas gdy jesteś sprawdzany jest wystarczającym argumentem na twoje odwołanie.

• Użytkownik
11 godzin temu, Borson napisał(a):

Zostałeś sprawdzony przez jednego admina, ja również cię sprawdzałem po jego opuszczeniu serwera, nie były to 2 sytuacje, w których dawałeś dziwne strzały, spektowałem cię i widziałem jak celujesz do typa przez ścianę. Stałeś na schodach, gościu był za tetrisem, członek twojej drużyny prowadził z nim walkę, a tobie dziwnym trafem skoczył na niego celownik. Pickowałeś również mida gdzie też skoczył ci celownik na chłopa i się na nim zablokował. Stałem w miejscu w smoku gdy stałeś na kranie, byłem dosłownie na środku okna w smoku, a ty mi dałeś raz scana przez ściane przy krześle po czym skończył się smoke i dałeś mi od razu no scope'a, kolejna sytuacja gdzie ty wybiegasz na mida i 2 razy pod rząd dajesz mi heda ze scouta no scopem. Myślę, że celowania do ziomka przez ściane, pickowanie na shifcie i dawanie jednego tapa gdzie widziałem jak się ruszasz i blokowanie się celownika podczas gdy jesteś sprawdzany jest wystarczającym argumentem na twoje odwołanie.

Dobra szczerze , powiem ci biesom że mam wyjebane już na tego unbana , stworzę nowe konto i tyle 3 maj sie 

DeVoX
DeVoX, (edytowane)

3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". PS. Jeżeli stworzysz nowe konto to dostaniesz perma co wiąże się z brakiem ub na naszych serwerach ;)

Edytowane przez DeVoX
  • xD 4
  • Użytkownik

Po przejrzeniu demka dam ci ub. Nawet nie próbuj tworzyć mk.

Art2.png.91e6f5b9f886ea2af2a69c35cf353e25.png.9bd0cba1604bfbb970919145c81f76fd.png      

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]