Użytkownik∙ WariatPolska Opublikowano 12 Maja 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 (edytowane) Nick z CS:Wariat;) POLSKA Admin banujący: BOA DUPCZYCIEL KOBIETA=MAX60KG Serwer:dd2 Data zdarzenia: nontoper Steamid: STEAM_0:1:37473114 Opis sytuacji: dużo by pisać, banować potrafią, mafia strefy, władcy, pany i orangutany Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): pozdrawiam proszę o nie zamykanie tematu niech ten gołąbek doleci do bardziej ogarnietych! auuuuuuuuuuuu ale będzie strzelane Edytowane 12 Maja 2024 przez WariatPolska 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 12 Maja 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Brak UB już dostał nie wiem po co on składa kolejne odwołanie, dla mnie chłop jest tragiczny i powienien mieć perma również na forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ WariatPolska Opublikowano 12 Maja 2024 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 bołcia nie panikuj, wszystko będzie dobrze DeVoX, 12 Maja 2024 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 12 Maja 2024 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Jestem za odbanowaniem , ale nie masz kultury za grosz wiec nie. , tak samo jak z traperem po chuj ci ub jak nie umiesz sie zachowac Axel, 12 Maja 2024 (edytowane) 4.7B) W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, UB-Team oraz Administracja Forum. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. Edytowane 12 Maja 2024 przez Axel Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 12 Maja 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Bana już dostałeś dawno, jasno wyraziłem się w poprzednim odwołaniu. Znam twoje zachowania, masa banów, w tym aktywny, więc nie masz na co liczyć. Brak UB pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 12 Maja 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi