Mayaha Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Nick z CS:Daddy Mayaha Admin banujący: król nastolatek Serwer: dd2 Data zdarzenia: dzisiaj Steamid: 76561198171139238 Opis sytuacji: wbiłem na serwer, skomentowałem gościa (inni gorzej wyzywają) i dostałem bana ciekawe? Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=879 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): krolek jesli masz jakies kompleksy to nie znaczy iz mozesz banowac kogo Ci sie podoba, ub w ciagu 30min ma wleciec 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 12 Maja 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 (edytowane) Ban słuszny. Ostatnio wszedłeś na serwer po czym od razu mnie zwyzywales, dostałeś bana na godzinę. Dziś pierwsze co było po Twoim wbiciu na serwer to słowa 'jest ten zjeb jebany' sądzę że tyczyło się to mnie, nawet jeśli nie to nie powinieneś tak nikogo wyzywać. Skoro ostatni ban nie poskutkował to teraz dostałeś na 1 dzień. Edit. Nie pamiętam dokładnych słów, a nie mam dostępu do pc żeby zobaczyć hltv. Padły tam słowa obraźliwe. Edytowane 12 Maja 2024 przez KrólNastolatek Odnośnik do komentarza
Mayaha Opublikowano 12 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Czy powiedziałem jest tamj zjeb krol nastolatek? Nie. Więc nie miałeś opcji mnie banować nawet. Axel, 12 Maja 2024 (edytowane) 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Edytowane 12 Maja 2024 przez Axel Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 12 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Miałeś już bana za kulturę czyli najwidoczniej nic sobie z tego nie wziąłeś i dalej wyzywałeś, ban zostaje jeżeli dalej nic sobie z tego nie bedziesz brał do siebie bany będą dłuższe . 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 12 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi