Użytkownik sNaKePL1996 Opublikowano 13 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 (edytowane) Twój nick: sNaKe! No*sound Nick oskarżonego: Nie umiem w te kÄ…kutery IP/SID oskarżonego: Macie Data i czas zdarzenia: 22:25 13.05.2024 Powód skargi: Niesłuszny ban. Opis sytuacji: Dostałem bana za "txt", stojąc na skrzynce. Była to podwójna skrzynka na midzie chyba potocznie zwana "zielone", chociaż nie powinienem musieć nawet pisać o którą chodzi ponieważ txt to nie skrzynki a ściany. W regulaminie nie ma żadnych zasad odnośnie skrzynek. Dla pewności pytałem innego admina tego serwera, stwierdził że nie było żadnego powodu dla bana. Pozdrawiam. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Edytowane 13 Maja 2024 przez sNaKePL1996 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 @ Nie umiem w te kąkutery ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 14 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Całkiem możliwe, że tak było. Prosiłem żeby zszedł z zielonych skrzynek na końcu gali, ale prośby nie skutkowały. Skarga słuszna. Mój błąd do którego się przyznaję. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 15 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi