Użytkownik kuben Opublikowano 16 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 (edytowane) Nick z CS:SAJLENTH Admin banujący: @ KOMORNIK123 Serwer:STREFA SKILLA ONLY DD2 Data zdarzenia:16.05.2024 Steamid:76561199112834547 Opis sytuacji:Gram sobie i nagle ban za AB tyle , że nigdy nie dostałem bana Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):http://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): edit. Ja Ciebie nie znam . Za posiadanie kont jest ban ? Bana dostałem za aktywnego , pokaż Mi moje steam ID na , którym gram gdzie dostałem bana za cokolwiek zbanowałeś mnie dlatego , że mnie z kimś pomyliłeś . Więcej nie będę z Tobą dyskutował czekam na sprawiedliwego admina , który rzetelnie oraz sprawiedliwie oceni sytuację . Pozdrawiam Edytowane 16 Maja 2024 przez kuben 3 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 16 Maja 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 (edytowane) Nie wiem co mam napisać O tych kontach już zapomniałeś https://strefaskilla.pl/profile/19196-sajlents/ A tu masz swoje następne konto za Które dostałeś AB Pozdrawiam serdecznie Już nie rób z siebie takiej ofiary już nawet zmieniłeś nick na steam i jest Ok Teraz Znamy się nie tylko z tego serwer i Wiem ze posiadasz Dużo kont Edytowane 16 Maja 2024 przez KOMORNIK123 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kuben Opublikowano 16 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Napisz dokładnie o jakie konta Ci teraz chodzi . Mam 1 konto na steam gdzie ja na tym koncie bana dostałem jakiegokolwiek ? Axel, 16 Maja 2024 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kuben Opublikowano 16 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Przecież tamto konto nie pokrywa się z Moim Steam ID na , którym grałem DeVoX, 16 Maja 2024 (edytowane) 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Jeszcze raz coś napiszesz a zrobisz edycji posta, to odwołanie będzie odrzucony a ty będziesz maił zablokowany dostęp do pisania Edytowane 16 Maja 2024 przez DeVoX 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kuben Opublikowano 16 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Tamto konto . które wysłałeś nie jest wgl moje wiec dostałem bana bo ktoś kiedyś na takim nicku dostał ? żarty sobie robicie czy co ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kuben Opublikowano 16 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 @ KOMORNIK123 Ale Ty tutaj nic nie udowodniłeś wstaw mi SS gdzie na Moim STEAM ID dostaje bana , ponieważ wstawiłeś mi AB wiec gdzie jest ban na moim stamie , ktorego rzekomo dostałem. Pokazałeś jakieś stare konto z banem o ktorym istnieniu wgl nie mialem pojecia , zbiezność nicków i nic więcej 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 16 Maja 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Odwołania zamykam do czasu wyjaśnienia, bo robi się spam @ Krip @ Hana_Montana @ Trivor @ UBT CS 1.6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 16 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Zmień nick zamiast pajacować na nicku spalucha, ale napisanego capsem. @ KOMORNIK123 to nie jest ta sama osoba co tamten spalony leszcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 16 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi