Użytkownik ManioLLo Opublikowano 16 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Nick z CS:ManioLLo Admin banujący:' paczajonovicz Serwer:StrefaSkilla.pl [ONLY DD2#1] Data zdarzenia16.05.2024 11:45:16 Steamid:'VALVE_0 : 4 : 1750013899' Opis sytuacji:Witam mam taka sprawe mianowicie o Paczajonovicza czy jesli on jest adminem to moze dawac bany kazdemu komu chce nawet za nic za dawanie infa w grze,mial chyba zly dzien i zle uslyszal i myslal ze ktos do niego muwi i ubliza i odrazu syppp dal mu bana,ludzie pozniej to pisali na czacie czy moga sie odezwac przez mikro i zero info wogole bylo w grze,czy od tego jest admin? Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 16 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 @ paczajonovicz ? Za co i skąd ten ban? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ManioLLo Opublikowano 16 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 2 godziny temu, JanuszHD napisał(a): @ paczajonovicz ? Za co i skąd ten ban? Ja sam nie wiem za co ten Ban naprawdę grałem sobie normalnie i tu nagłe Ban! Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 17 Maja 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 pomylilem chlopa, moj blad, przepraszam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 17 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi