Użytkownik yuki. Opublikowano 17 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): sygnatura Tematyka: oshi no ko Kolorystyka: fioletowy Rozmiar: pasujący Napisy: nick + ranga Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: - Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie: reputacja 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 18 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Ogólnie to nie mam pomysłu do tego w ogóle, dlatego masz starą z poprawioną rangą i kilka wersji moich wypocin. Spoiler Nie rozumiem fenomenu tych bajek i spuszczania się nad tym chińskim badziewiem, dlatego pewnie mnie tak skręca jak coś mam robić związanego z tym Walne drina może dwa, i może jakiś pomysł inny się narodzi w mojej głowie, na razie masz tylko napisy szczerze mówiąc, bo tło z bajki. No nie licząc tych kombinacji z zakładkami. Tutaj moja wizja, którą próbowałem przelać do PS'a nie jestem zbytno zadowlony, bo jednak nie pykły mi te zakładki Bądź po prostu zwykły napis.. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 18 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 pasuje, można zamknąć 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 18 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi