Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krip Opublikowano 17 Maja 2024 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Witam was w ten piątkowy wieczór. Oficjalnie wracam tutaj na strefę jako @ Administrator sieci i będę dalej miał was pod swoim okiem. (Mam nadzieję, że się cieszycie ). Temat piszę z myślą, żeby przeprosić każdego tutaj z osobna od którego kiedykolwiek pożyczyłem jakiekolwiek pieniądze (nieważne na co - kto ma wiedzieć, to wie). Zaznaczam tutaj, że nikt z obecnej Administracji Strefy nie miał o tym jakiegokolwiek pojęcia (tzw. @ Trivor , @ Anox , @ Hana_Montana ). Wszystko, to było moje "widzi mi się po prostu" = pieniądze pożyczałem na swoje zachcianki prywatne. Jak to się mawia za błędy trzeba płacić = z góry przerpaszam każdego i mam nadzieję, że nikt nie ma mi nic za złe = jesteśmy tylko ludźmi błędy popełniamy wszyscy, ale szczęście w nieszczęściu ostatnie 2 tygodnie pokazały mi, że bez Strefy i bez was nie wyobrażam sobie po prostu życia Mam nadzieję, że nikt nie ma mi nic za złe i dalej będziecie widzieć mnie tutaj jako @A Pozdrawiam i jeżeli komukolwiek coś jeszcze wiszę, (to piszcie do mnie niezwłocznie). Strzała 6 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 17 Maja 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 TEMAT UZNAJCIE ZA CZYSTO-INFORMACYJNY 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi