Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] paczajanowić, błaszczykowski

Fallen

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Paczajanowicz to wiecznie najebany na serwerze jest przeciez, i to nie od dzis wiadomo .  Juz nie wspomne jak sie zachowuje po alkoholu na serwerze, bo aż szok stwierdzić, że taka osoba moze byc przykladem dla graczy. Jestes najebany, to nie odpalaj mikrofonu i tyle bo w takim stanie w ogole sie nie kontrolujesz z gadką

Jeszcze ten głąb mi daje ostrzeżenie za napisanie prawdy. :kekw:

Hana_Montana
Hana_Montana,

4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem.

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Ha ha 2

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• UBT CS 1.6

Widzę że też jestem w skardze. Rozmawiałem na tsie, po czym jak mnie zabili znajomy się śmiał to mu odpowiedzialem, pojebalem przyciski i powiedziałem na grze, pamiętam tą sytuację;p Mogłem w sumie przeprosić danego gracza, napisać że to nie do niego, ale nie brałem do głowy;p

• Lubię to! 1
  • Trzymaj się 1

image.png.062dee76a112574eab541b6bd63380f9.png.b43290a55f0f1558f93fe20b9659b4a9.png

• Premium
Premium

O widać ktoś tu ma kija w dupie, człowieku po pierwsze, zachowanie niektórych graczy kwalifikuje się na banowanie od razu.Ile razy było tak że nawet się ludzie wyzywali to nie banowałem tylko upominałem,nie wale banów z dupy tylko jak ktoś już naprawdę przesądzi, co do tego co napisałeś panie z kijem w dupie, to jak @ maja faja mnie zabiła, to powiedziałem ,,Co za kurwa gówno nic nie wchodzi'', jeżeli powiedziałem inaczej co nie sądzę, to cię Przepraszam @ maja faja z całego serca że tak się wyraziłem wulgarnie.

Pokaż mi ludzi którzy nie chcą wchodzić na serwer, bo niby robię trzczode.

Są pewne granice na serwerze, których trzeba przestrzegać, i nie wmawiaj mi tutaj że jestem złym adminem, bo naprawdę poświęcilem tyle czasu temu serwerowi, że nie jeden tyle nie poświęcił z Adminów itp

Edit; Każdy admin niech się rozlicza ze swoich banów, a to że z tymi co pisze na serwerze są moimi kolegami, to nie mój problem ze ty nie masz kolegów nie masz z kim popisać i masz kija w dupie.Gosciu wyciąga jakieś demka,że np z @ Papson piszę, bo mi ciśnie,i ja się o to nie obrażam, np też @ Domka. wyzywa mnie od wieśniaków i co mam się obrazić i zbanować ja ?, napisałem ci jasno i wyraźnie,są pewnie granicę które trzeba przestrzegać, Typ sie nie wiem doczepił do nas,bo mamy kontakt z każdym na serwerze,i go to boli.

Edit; Jak cię nie interesuje to kto to jest i jak pisze do mnie,tylko ty piszesz że wybił bym komuś zęby Xd, wyciągasz to co ja pisałem,ale to kto coś napisał,to tego już nie pokazał cwaniaczek, Widać że brakuje ci czegoś w życiu, żeby szkalować innym,a sam jesteś nie lepszy. 

A jeszcze jedno gdzie ty mnie porównujesz do trapera, chyba się miałeś z powołaniem gościu, jak on się zachowywał wyzywał matki rodziny,i dalej to robi bo wchodzi i gra

Edytowane przez Błaszczyk
  • Lubię to! 2
  • Super 1
  • Trzymaj się 2
  • Ha ha 3
  • xD 2
  • Użytkowniczka

Jestem wywołana to się wypowiem :hkKek:

Szanowny panie @ Błaszczyk , powiedziałeś tak, cytuję: "Jakaś kurwa mnie bije na podeście", nie powiedziałeś ,,Co za kurwa gówno nic nie wchodzi'', wystarczy pobrać demo i słuchać swoich słów, skoro pamięć cię zawodzi. Źle trafiłeś niestety, mnie wyzywanie nie bawi i nie będę się z tego śmiać.

Godzinę temu, Błaszczyk napisał(a):

np też @ Domka. wyzywa mnie od wieśniaków i co mam się obrazić i zbanować ja

Jeśli masz do siebie szacunek i potrafisz stawiać granice jako admin, to owszem, ban powinien polecieć. Nie miej pretensji do kogoś innego, jeśli cię wyzywa, skoro ty wyzywasz połowę serwera i połowa wyzywa ciebie. Takie kolesiostwo i patrzenie na to, że obrażasz znajomych nie powinno nikogo obchodzić, ban powinien polecieć, a dla ciebie powinno polecieć upomnienie. Jeśli chcesz się wyzywać z kolegami, idź na dc, myślenie nie boli i nie cały serwer chce wysłuchiwać tego, jak się wyzywacie, bo to jest niesmaczne. 

Jeśli ktoś wyzywa na serwerze i potraficie używać y@ do jakiś pierdół to powinniście potrafić kogoś też upomnieć, a to jest chyba dla was jakąś czarną magią. 

• Lubię to! 5
  • Super 4
  • Użytkownik∙

No to i ja się wypowiem najwyżej dostanę warna, ten paczajnovicz jest tragiczny to co napisał fallen i miki to prawda sam go upominałem ostatnio nie pomogło więc zgłosiłem do @ Krip później niby chwilę się uspokoiło, albo jak sam powiedział paczajnovicz gdy wchodziłem na serwer że przy mnie nic nie będzie lepiej gadał bo jestem "60siątką" chłop nawet nie ogarnia co to jest i to że, po to jest wyższa administracja by zgłaszać takich pseudo adminów banujących ludzi za kulture a sami odpierdalają na serwerze "Nie mam na myśli przekleństw bo sam to często robię jak każdy inny gracz" dodatkowo, chłop wchodzi zawsze nachlany i naćpany na serwer i robi syf na serwerze, ostatnio też zauważyłem i to tylko moja opinia "Banuje niewinnych ludzi za ab rudy" bo przecież jeśli ktoś ma taki sam początek IP  to na pewno jakiś rudy, te bany jego musiało by zweryfikować ubt, bo ja na razie sobie mogę gdybać czy faktycznie mam rację czy jej nie mam bez dowodów. Ogólnie to dla mnie powinna być opcja żeby admin, admina mógł banować w takich właśnie hardcorowych sytuacjach, to chętnie bym to robił żeby ukrócić patologię wśród adminów. Dla mnie paczajnovicz jest do wyjebania w trybie natychmiastowym z serwera i forum, bo ewidentnie działa na szkodę sieci. Więc @ UBT CS 1.6Zweryfikujcie te jego bany za AB i Ab rudy bo możliwe że są tam zbanowani za niewinność.

@ Hana_Montana Dawaj warna od razu go odrobię :) 

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • Lubię to! 1
  • Super 4
  • Zasłużony

@ paczajonovicz Ty masz coś do powiedzenia? 

Edit: Po konsultacjach z resztą administracji i po ostatnich zgłoszeniach od graczy, podjęliśmy decyzję o ukaraniu adminów minusami do dzienniczka. W rezultacie admini uzbierali już po 3 minusy, co skutkuje zakończeniem współpracy z @ Błaszczyk oraz @ paczajonovicz w dniu dzisiejszym.

Co do @ KrólNastolatek , za swoje zachowanie otrzymujesz upomnienie słowne. Następnym razem będzie to jednak skutkowało minusem. Mam nadzieję, że się rozumiemy.

• Lubię to! 6
  • Dzięki 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

SKARGA PRZYJĘTA.png

• Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]