UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 24 Maja 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6 Nick: KrólNastolatek Imię: Damian Wiek (dokłada data): 25, 22.01.1999 SID: STEAM_0:1:814657314 Znajomość AMXX*(1-10): 8/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem praktycznie ciągle na telefonie, godziny poranne i wieczorne jestem przed laptopem. Opisz siebie: Tak jak już wyżej wspomniałem mam na imię Damian, 25 lat, pochodzę z Białegostoku. Interesuje się piłką nożną i motoryzacją. Żonaty, pracuje na trzy zmiany. Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym pomóc obecnej ekipie @ UBT CS 1.6Jestem osobą aktywną na serwerze i forum. Zawsze kolejne ręce do roboty się przydadzą. Byłem kilka lat temu na tym stanowisku, wiem co z czym się je. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10 Kontakt: Steam, forum. Pozdrawiam ekipę @ StrefaSkilla.pl 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 24 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Osobiście jestem na tak. Jesteś raczej spokojną i ogarniętą osobą. Kolejne ręce do roboty się przydadzą. Doświadczenie masz. Ode mnie masz zielone światło, ale zobaczmy co powie na twoją kandydaturę reszta UBT i Opiekun. Pozdro i z fartem 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 24 Maja 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Jestem na tak Spokojny. Doświadczenie. Kolejna para rąk się przyda będziesz miał co robić jak dostaniesz rangę 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 24 Maja 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Jestem na Tak Spokojny Ogarnięty Śmieszek Doświadczenie Takie osoby na pewno sieć potrzebuje 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 24 Maja 2024 420 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Jestem na Nie +/- rozpiszę - Podanie - Rozpoznawalność - Aktywność użytkownika ( nic 0 rozpisanych demek czy zgłoszeń gracza) nie wiem skąd oni biorą se te nieznane doświadczenie. - Brak znajomości regulaminów (typu zombie czy tam cod) nawet nie czytałeś + Chęć pomocy 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Godzinę temu, KrólNastolatek napisał(a): Byłem kilka lat temu na tym stanowisku, wiem co z czym się je. To gdzie zgubiłeś starego steama? Bo obecnego masz z końca 2023. Jakieś konkrety byś mógł napisać co, gdzie, kiedy. W dziale ubt zero aktywności więc i doświadczenie tylko jest "na słowo". Steam bez historii i w ogóle świeżakiem jesteś na tym forum. Na nie. Nie wiem, chyba przedmówcy co byli na tak lecą na ładne słówka... 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kiepsky Opublikowano 24 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Jako osoba normalna wypowiem się do tego podania, bo inni to mają swoje podejścia co do tego pana Teoretycznie jestem na nie, ale zacytuje paru rzeczy przez innych, trochę będzie to rozpisane niczym książka. 1 godzinę temu, KrólNastolatek napisał(a): Byłem kilka lat temu na tym stanowisku Co masz na myśli "Byłem kilka lat temu na tym stanowisku"? Jak coś Admin na dd2 OK, ale tu to już w ogóle, moim zdaniem powinieneś częściej banować osoby z pova, sgs, i itd. a nie skupiasz się tylko na screenach (najchętniej polecam obserwować graczy z specta, bo wiesz jako admin możesz siedzieć na specta ile chcesz i cię serwer nie wywali za AFK bo masz dodane flagi admina) i itd. a nie skupiasz się tylko na screenach. Konto założone 26 grudnia 2023 roku. a mamy prawie koniec maja. a ty już wyjeżdżasz z takim kłamstwem. Rozumiem gdybyś miał konto "przykładowo" 2005/2006 kij wie który rocznik to parę osób by ci uwierzyło, ale z kontem które ma już prawie 6 miesięcy, to wątpię żeby cię przyjęli. Druga sprawa 1 godzinę temu, KushMan napisał(a): Brak znajomości regulaminów (typu zombie czy tam cod) nawet nie czytałeś To ja już rozpiszę tylko jedną akcje które udało mi się wydobyć Tu widocznie się pomyliłeś, w ogóle to sam nie wiem czy był ban za obrazę czy za AB albo za czitowanie, w tym to można trochę się pogubić. Taryfikator trochę ogarnia, ale z regulaminem to mam niepewność, bo i tak on będzie zgłaszany po przez skargi, zależy wszystko od losu. Trzecia sprawa a zarazem ostatnia 54 minuty temu, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał(a): doświadczenie tylko jest "na słowo" Oho, z tym panem to się zgodzę tak czy siak "Na słowo" to raczej "NA SŁOWO HONORU" Z honorem łączona jest słowność, godność i sprawiedliwość, dobre doświadczenie, okazywanie aktywności i porządek. A nie na słowach które całkowicie nie mają znaczenia w twoim napisanym podaniu. To już wszystko to co przygotowałem. Zapamiętaj Cytat Nieznajomość z regulaminu nie zwalnia cię z jego przestrzegania. 2 Nigdy się do niczego nie przyznawaj, a jak cię złapią na kradzieży za rękę... ---> Mów że to nie twoja ręka <--- Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 25 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Szczerze? Nie widziałem żadnej rozpiski w twoim wydaniu, a adminujesz już jakąś chwile. Adminom aktualnym niestety wychodzi to słabo, nie wiem, czy chcemy to przelewać również na UBT. Krótko tutaj jesteś, zaledwie pół roku, więc tu też duży znak zapytania jest. Dużo roboty jako UBT też nie mamy, więc nie do końca jestem przekonany czy jest sens na siłę kogoś brać. Powiem tak - na razie jestem na nie, daj poznać swoje umiejętności w rozpiskach przy okazji banów jakichś i spróbuj za jakiś czas. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 25 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Też jestem na nie -krótki staż -aktywność -podanie na razie jest 3 ubt i nie maja duzo pracy tak jak kolega wyżej napisał szkoda brać kogoś na siłę 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 25 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Hej , aktualnie nie pamiętam żadnej rozpiski z Twojej strony a adminem już jesteś chwilę w dodatku piszesz że masz doświadczenie w ubt a Twój steam jest tak na prawdę nowy, aktualnie odrzucam podanie ale nie skreśla to Twoich szans w przyszłości, pokaż że potrafisz rozpisać jakieś odwołanie i złóż podanie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 25 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi