Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [PROPOZYCJA] - Rangi funkcyjne

KushMan

Rekomendowane odpowiedzi

• 420

Jaką masz propozycje?: Zmiana podziału rang funkcyjnych 
Screenshot/Nagranie/Przykład: - 

Przychodzę do was z propozycją zmiany podziału rang funkcyjnych na forum. 

Chciałbym zmienić że jeżeli użytkownik forum posiada rangi od "premium" do "serwerowe" ---> image.png.f29a01a83d2c1120ef4a22d313005071.png

Może sobie zamienić dajmy tą rangę funkcyjną na jedną z premium jeżeli oczywiście ją posiada. Jestem żywym przykładem tego gów.. posiadam rangę admin ponieważ mam chęć pomóc w rozwoju serwera lecz na forum mam wykupioną/wygraną rangę własną i oczywiście że nie podoba mi się ten fiolet więc wolałbym by był na 2 miejscu za rangą własną. 

Dlaczego tak? 

Gdy kupujesz własną rangę lub premium/vip to wiadome że kupujesz to przez to by posiadać różnego rodzaju przywileje jak i przez wygląd rangi więc po co mi kupować rangę premium/vip lub własną którą bym chciał mieć na głównej jak będę się starał o admina/op serwera i zaraz ją stracę po prostu będzie nie widoczna będzie sobie leżała na boku aż zrezygnuję lub dostanę degrada. 

Nic trudnego by użytkownik sprawdził kto posiada admina na danym serwerze wystarczy kliknąć ikonkę i wyskakują ci admini serwera. Mowa tutaj o zmianie rang premium i serwerowe nie wchodzą tutaj w grę rangi typu "moderacja/administracja" bo to już by była lekka przesada by moderator biegał z własną rangą czy tam z inną. 

Widziałem już to nie raz na sieciach nie wiem czy dobrze to opisałem myślę że nic złego to nie przyniesie na innych sieciach dobrze to funkcjonowało. 

@ Trivor @ Anox @ Krip

• Lubię to! 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Zasłużony

@ KushMan podbijając do tej propozycji, to przydało by się naprawić widoczność osób na danej randze w momencie gdy nie jest ona główna, jeśli twoja propozycja by przeszła.

Przykładowo moja ranga "Grafik Naczelny" jest teraz jako "dodatkowe grupy" bo mam urlop i główną została ranga "Urlop", przez co nie jestem już widoczny po kliknięciu na 'Grafik Naczelny" w legendzie grup.

image.thumb.png.6918784f9beead96629c56de846847f1.png

• Lubię to! 1

• Zasłużony

Po oględzinach z resztą Administracji stwierdziliśmy, że zostajemy przy tym co jest. 

W dniu 24.05.2024 o 17:20, BAD ENGLISH napisał(a):

Przykładowo moja ranga "Grafik Naczelny" jest teraz jako "dodatkowe grupy" bo mam urlop i główną została ranga "Urlop", przez co nie jestem już widoczny po kliknięciu na 'Grafik Naczelny" w legendzie grup.

To akurat zostanie ogarnięte na najbliższych dniach tutaj racja w 100%. 

Co do samej propozycji na temat "widoczności rang jako głównej" = propozycję odrzucam. 

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]