Użytkownik sztuki walki Opublikowano 24 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Nick: sztuki walki Imię: Piotr Wiek: 33 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 8/9 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/sztuki walki/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Cześć, byłem już adminem na waszym serwerze w tamtym roku. Niestety w życiu bywa różnie a moje potoczyło się tak, że przestałem grać przez pół roku. Nie pamiętam aby były na mnie jakieś skargi w tamtym okresie. Na serwerze bywam często i niestety wiele razy widzę zachowanie które powinno być ukarane a nie jest. Uważam, że warto dać mi szansę. Adminem już byłem ale zakończenie współpracy nie było powodem mojego niewywiązywania się obowiązków czy skarg. Mam mikrofon, czasami się wygłupiam ale nikogo nie obrażam. Myślę, że ludzie grający to potwierdzą. Nawet jeśli zdarzyło mi się kiedyś wdać z kimś w słowną potyczkę raczej nie rzucałem obelgami tylko starałem się normalnie porozmawiać. Jestem specyficzny i pokorny zarazem, słucham co się do mnie mówi. Z tego co widziałem serwer stracił 2 adminów w tym samym momencie. Jestem skłonny aby znów pomóc w egzekwowaniu zasad na serwerze a tak robić zamierzam bez względu czy kogoś dobrze znam i lubię czy za kimś nie przepadam (pozdrawiam KUBI*** :D) żart chłopak kampi przed anarchią i mnie wnerwia ale nic do niego nie mam Kontakt: steam Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 24 Maja 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Jestem na tak GT bardzo dobre. Normalny nie ma z nim problemów. Znany. Kultura jest. 1 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 24 Maja 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Jestem na tak +gt +jest ogarnięty +znany na serwerze +kulturalny +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 24 Maja 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Jestem na Bardzo mocne TAK +Ogarnięty +Doświadczenie +Znany na serwerze +Kulturalny +GT Osoba godna zaufania na funkcji Admin DD2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sztuki walki Opublikowano 24 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Dzięki za dobre opinie. Miło to czytać. NetaO RIP, 24 Maja 2024 4.10 Zakaz wypowiadania się w swoich podaniach. Jeżeli autor podania się wypowie, zostanie upomniany. Gdy upomnienie okaże się niewystarczające użytkownik dostanie ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 24 Maja 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Jestem na tak: +wiek +steam +aktywny +rozpoznawalny +miał kiedyś admina 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 25 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Można dać szansę jestem na TAK +Wiek +aktywność (gt) +byles kiedys adminem) 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 26 Maja 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 (edytowane) Dzień dobry + GT +stem +Kultura jest + Doświadczenie Jetem na tak P.s @ FuksikDobryPies Taki sam nick na forum i serwerze Edytowane 26 Maja 2024 przez KOMORNIK123 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 Przyjmuję. Zgłoś się na PW do @ Trivor i podeślij mu swój STEAM_ID w celu dodania flag adminowskich na serwerze + zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale na forum. Witamy w ekipie. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi