Użytkownik suk4RobiBoki Opublikowano 24 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Twój nick: Domka/n1/ ililililil Nick oskarżonego: @ BOA DUPCZYCIEL IP/SID oskarżonego: STEAM_0:0:632955050 Data i czas zdarzenia: 24.05.2024 Powód skargi: Niesłuszny Ban perm Opis sytuacji: Wbiłem na serwa pod Nickiem Domka i Pan Boa napisał żebym zmienił oczywiście olałem sprawe i pozniej dodalem ze pod nikogo sie nie podszywam i jestem inna osoba niz on sobie wyobraża + jeden albo dwóch graczy przyznało mi racje, że ta PRAWDZIWA osoba ma inny nick niż ja (domka) Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 24 Maja 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Ban z perma na tydzień został już zmieniony poza tym w Twoim odwołaniu napisałem już 7. Podszywanie się pod gracza --> Ban od 3 dni do tygodnia. A Ty się podszywałeś bo jak pisałem domka jest tylko jedna XDDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik suk4RobiBoki Opublikowano 24 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 To nie Ty decydujesz o tym czy ban zostanie czy nie kolego A po drugie ubiegam sie o UB bo tak jak pisałem pod nikogo sie nie podszywałem.. więc nie ma podstaw do Bana NetaO RIP, 24 Maja 2024 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 25 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Jest już taki gracz o takim nicku na serwerze. Bana skracam ci do 1 dnia z tej racji, że to twoje pierwsze przewinienie. Oczywiście jak ban wygaśnie, to radzę zmienić nick na którym będziesz grał - taka rada ode mnie. Co do skargi na admina oczywiście odrzucam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 25 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi