Premium Błaszczyk Opublikowano 24 Maja 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 (edytowane) Awans/Degradacja: Odwołanie od Degradacji Nick:Błaszczyk Z rangi:Admin DD2 Na rangę: User Powód:Piszę to odwołanie bo zostałem nie słusznie wyrzucony (Potraktowany jak śmieć) przez ostatnie 3 lata spędziłem na tym serwerze więcej niż wszyscy admini razem, Miałem jedno ostrzeżenie jeszcze na zółto, i miałem mieć ściągnięte przez @ Krip za godziny, bo skoczka nie dostałem wtedy na to 15 dni, kripa nie było a nikogo pewnie nie poinformował, dostaje drugie ostrzeżenie za nie rozpisane demko, zdarzyło mi się to pierwszy raz w życiu albo drugi nie pamietam za 3 lata kadencji tutaj, możecie sprawdzić, nie wiedziałem nic że gość się odwołał, a ubt nie napisało nic na steamie ..... Daje gośćiowi perma i dostaje znów +1 do tabelki że nie zobaczyłem odwołania, każdemu może się zdarzyć za tyle lat.Przepraszam za moje zachowanie, bo przez te 3 lata adminowania, znalazł się taki falen i napisał skargę bo kogoś nie lubi. Eddit: No Własnie zachowanie, zapytaj się kripa czy kogokolwiek czy przez 3 lata się zachowywałem żle, napisał jakiś falen skargę bo kogoś nie lubi, powyciągał rozmowy to co ja gadam, a to jak mnie zaczepiają pierwsze to tego nie pokazał, pokazał mnie z jak najgorszej strony żebyście mnie wywalili tylko, moim zdaniem powinienem mieć dwa minusy, a nie trzy, bo moje zachowanie a paczaja to nie ma co porównywać Nie byłem ani raz, ani raz mi nikt nie napisał z wyższej administracji że ej błaszczyk ogarnij się bo są skargi, nikt nie napisał przez 3 lata, na grób własnego dziecka przysięgam, że nikt nie napisał od tamtej pory że, ogarnij to, to, to, gdyby ktoś napisał, to przecież mi nie trzeba dwa razy mówić Eddit: Każda administracja większej sieci jaka jest ta, powinna mieć opiekuna serwera, i opiekun serwera powinien robić zebrania adminów, i tłumaczyć czy są jakieś skargi, co admini robią zle itp, a tu nie ma, ani zebrań, tylko wszystko jest robione w zaciszu. Gracze/Administracja zmagają się z jego historia skarg (chamstwem-wulgarnym słownictwem) przeciwko jego osobie, od samego początku. Ludzie przychodzą, odchodzą. Nie ma tutaj żadnej stabilności wśród adminów serwera: prócz jego prymitywnej i przewidywalnej osoby, która jest karana i ułaskawiona. Dodatkowo,kolejny raz pojawiają się obrzydliwe słowa wobec kobiet. Co ty w ogóle piszesz kobieto ?. To że ktoś twoje zdjęcia przerobił i cały serwer do dzisiaj się śmieje z ciebie, to już nie wymyślaj że obrażam jakieś kobiety, bo jedyną kobietę jaką obraziłem na serwerze jest maja, a ty próbujesz jakoś atencyjnie pisać jakieś bzdety bez dowodów, masz jakiś dowód że tak zrobilem do kogoś innego ? Edit:Ja ci nie bronie się wypowiadać,ale wypowiadaj się nie kłamiąc, bo mnie nie lubisz i piszesz że jestem najgorszy 😅 Degradację wcześniejszą jak piszesz dostałem za ciebie, bo wszystko zostało zwalone na Błaszczyka,a Błaszczyk nie przyłożył do tego cegiełki. Edytowane 25 Maja 2024 przez Błaszczyk Hana_Montana, 24 Maja 2024 Głównym powodem degradacji nie były te minusy, lecz twoje nieodpowiednie zachowanie na serwerze. Byliście wielokrotnie upominani i proszeni, ale to nie przyniosło żadnych efektów. 2 3 7 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 24 Maja 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 To i ja się wypowiem, sądzę że błaszczyk dostał przez tego pseudo admina rykoszetem, ponieważ dał się wmanipulowac w gierkę pajanovicza zwąchał się z nim co nie podlega dyskusji bo jest winny, ale dziwni mnie że ktoś go chciał specjalnie ujebać nie zdejmując mu minusa, gdzie każdy ma wgląd że miał w tym okresie właśnie 4 plusy i minusa do ściągnięcia. Uważam że Błaszczyk to najlepszy admin dd2 i bardzo długim stażem, na początku jak zostałem adminem dużo mi pomagał bo mam w sobie takie coś że jeśli nie jestem dłuższy czas adminem to mi się wszystko miesza i dużo nie pamiętam, wtedy jako jedyny wyciągnął do mnie rękę z tym by pomóc i powoli sobie przypomnieć, wiem wielu z was go nie lubi za to czasami jak się zachowuje i co mówi, ale dla mnie jest najlepszym adminem i zawsze będzie, wielu z was którzy to będziecie czytali właśnie błaszczyk uratował was przed wieloma moimi banami, bo wychodzę z założenia że muszę się trzymać sztywno regulaminu i dlatego chciałem karać każdego kto łamie regulamin nie ważne czy w małym stopniu i to właśnie on mi otworzył oczy bym trochę wrzucił na luz i nie spinał się tak bo nie chodzi o banowanie za rzeczy którę można po prostu upomnieć. Dla wielu z was błaszczyk jest toksyczny tylko nikt tak naprawdę nie wie jakim jest człowiekiem i jakim adminem naprawdę jest nie chodzi tu o "bany", dlatego dajcie mu jeszcze jedną szanse by mógł się wykazać jaki naprawdę jest, nawet możecie sobie sami wrócić pamięcią że błaszczyk jeśli był ze mną czy nawet sam na serwerze był inny niż wtedy gdy był ten pseudo admin paczajnovicz, który już został zdegradowany dzięki mnie i fallenowi i na pewno wielu innym graczom czy adminom, niestety nie dowiemy się kto zgłaszał i komu dziękować bo nikt się nie przyzna do tego a nikt z administracji tego napisać nie może, co do samej skargi jest ona w 100% słuszna tylko że zobaczcie że błaszczyk na tle tego co odpierdalał paczajnovicz to mała kropelka w morzu i nawet Ci co go nie lubią na pewno zaglądając do swojego sumienia będą wiedzieli że błaszczyk przy tamtym to malutki problem. Więc do meritum proszę was o to by każdy z was się zwyczajnie zastanowił i pomyślał czy błaszczyk faktycznie był taki zły na tle tamtego? @ Trivor @ Krip @ Fallen Proszę was o danie mu ostatniej szansy i pozwolenie mi zapanować nad nim, chce mu pomóc tak jak on pomógł mi, o nic więcej nie chodzi tylko o jedną ostateczną malutką szanse. Z góry dzięki. 1 1 2 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 24 Maja 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 To jak już się wypowiadamy to i ja chcę się wypowiedzieć. Przyznam po tym co napisał Boa plus było też pisane na chatbox na temat tego minusa, to teraz też mam wrażenie, że ktoś chciał go po prostu ujebać. Błaszczyk masz takie coś w sobie, że nie umiesz ugryźć się w język, ale to każdy chyba tak robi i gada. Owszem były sytuację gdzie przesadzałeś lecz to nie musiało aż grozić degradem. Dużo mi pomógł w adminowaniu na dd2 i mówił na co przeważnie trzeba zwracać uwagę bo po prostu nie wiedziałem kto jaki jest jak się zachowuję na serwerze. Ja też mam czasami odpał jakiś, że przez mikrofon coś powiem, ale ludzie się z tego śmieją. To samo @ BOA DUPCZYCIEL sorki, że Cię wymienię no ale też miałeś jakiś moment gdzie powiedziałeś coś dodając jakiś wulgaryzm i też się z tego śmialiśmy. Nie uważam że @ Błaszczyk aż tak powinien dostać po dupie bo przeklinał na serwerze. To robi każdy i regulamin dotyczy się Graczy jak i Administracji, tylko dobrze to wie każdy z was, że jak byśmy wszystkich tak udupiali za słownictwo to każdy by się bał odezwać przez mikrofon a co bardziej napisać. Pilnować pilnujemy tego zwracamy uwagę sobie jak i graczom na temat słownictwa jakie jest używane, nie skutkuje dopiero wtedy ktoś ponosi konsekwencje. Jestem tutaj za Błaszczykiem i uważam , że powinien mieć szanse na odrobienie tego i pokazania się z tej o wiele lepszej strony @ Krip @ Trivor Pozdrawiam 1 2 Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 24 Maja 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Domyślam się, że tym postem narażę się na dezaprobatę niektórych osób ale podsumowując krótko całą działalność Błaszczyka odkąd tu jestem a jestem tu o wiele krócej niż on to stwierdzam, że nie był złym adminem prócz tej trzody którą robił czasem na mikrofonie (sigma za bardzo się włączyła) chociaż jak ja z nim siedziałem na serwerze to nie pamiętam żeby było aż tak tragicznie, wierze w zmianę na lepsze bo chyba doszło do niego po tej skardze, że przesadzał i wierze w to, że jeśli dostał by drugą szanse to się ogarnie. Tak krótko ode mnie. 1 2 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MANIA Opublikowano 24 Maja 2024 OLDSTAR Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 I znowu. Wystarczyło odebrać mu władzę kolejny z rzędu raz i w ciągu doby ujrzeć to samo od kilku lat powtarzające się świergotanie: jestem niezastąpiony, ukazuje społeczeństwu że najwięcej spędzam czasu na serwerze z obecnych adminów. Ponownie: przepraszający, skruszony admin; szukający poparcia wśród kolegów. I pomiędzy tym transparentne kalectwo, ( kiedy pojawia się degradacja) wygłaszające: " Nikt nie poświęca tyle czasu na serwer co JA, uwzięli się na mnie". Moda na sukces nadal jest transmitowana. Gracze/Administracja zmagają się z jego historia skarg (chamstwem-wulgarnym słownictwem) przeciwko jego osobie, od samego początku. Ludzie przychodzą, odchodzą. Nie ma tutaj żadnej stabilności wśród adminów serwera: prócz jego prymitywnej i przewidywalnej osoby, która jest karana i ułaskawiona. Dodatkowo,kolejny raz pojawiają się obrzydliwe słowa wobec kobiet. Nienaruszalne i niepodlegające dyskusji - Poświęcenie. Otwórzcie oczy. 10 2 3 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 25 Maja 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Godzinę temu, MANIA napisał(a): I znowu. Wystarczyło odebrać mu władzę kolejny z rzędu raz i w ciągu doby ujrzeć to samo od kilku lat powtarzające się świergotanie: jestem niezastąpiony, ukazuje społeczeństwu że najwięcej spędzam czasu na serwerze z obecnych adminów. Ponownie: przepraszający, skruszony admin; szukający poparcia wśród kolegów. I pomiędzy tym transparentne kalectwo, ( kiedy pojawia się degradacja) wygłaszające: " Nikt nie poświęca tyle czasu na serwer co JA, uwzięli się na mnie". Moda na sukces nadal jest transmitowana. Gracze/Administracja zmagają się z jego historia skarg (chamstwem-wulgarnym słownictwem) przeciwko jego osobie, od samego początku. Ludzie przychodzą, odchodzą. Nie ma tutaj żadnej stabilności wśród adminów serwera: prócz jego prymitywnej i przewidywalnej osoby, która jest karana i ułaskawiona. Dodatkowo,kolejny raz pojawiają się obrzydliwe słowa wobec kobiet. Nienaruszalne i niepodlegające dyskusji - Poświęcenie. Otwórzcie oczy. @ Błaszczyk A skąd wiesz, że ktoś się śmieje? Bardzo zastanawiające, że próbujesz manipulować faktami tylko dlatego że interesuję się medycyną estetyczną. Myślałam, że ten wątek mema był już zakończony. Nadal szukasz odwoływania się do tego. Niepotrzebnie, ponieważ nie interesuje mnie opinia internetowa, a bardziej zapobieganie takiego nękania jak Ty robisz wobec kobiet, które Ciebie odrzucają. Nie zajrzałam tutaj po roku, aby nikczemnie oskarżać. Od roku wykupuję doraźnie usługi na serwerach Trivora. Nie możesz mi zabronić wypowiedzi tylko dlatego, że to niesprzyjające dla Ciebie okoliczności i kolejna sytuacja, kiedy zachowujesz się nieodpowiednio. Hana_Montana, 25 Maja 2024 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 25 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Dobra @ Trivor @ Krip decydujcie co z tym robocie do tego czasu zamykam temat Odnośnik do komentarza
Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krip Opublikowano 25 Maja 2024 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Od naszej decyzji nie ma odwołania. Skończyło się proszenie, upominanie = nie przynosi, to żadnych efektów, to od teraz będą po prostu leciały degradację i tyle. Zaznaczę tutaj, że nie była, to moja osobista decyzja, ale została ona podjęta wspólnie z resztą administracji po tym co każdy z nas widział co się tam tworzy na dd2. 22 godziny temu, Błaszczyk napisał(a): Eddit: Każda administracja większej sieci jaka jest ta, powinna mieć opiekuna serwera, i opiekun serwera powinien robić zebrania adminów, i tłumaczyć czy są jakieś skargi, co admini robią zle itp, a tu nie ma, ani zebrań, tylko wszystko jest robione w zaciszu. I jaki by to przyniosło efekt? Ostatnio wielokrotnie ja czy @ Trivor pisaliśmy coś na grupie, żeby nie robić tego i tego, żeby nie siedzieć na SPECT i nie blokować slota i bezsensownie nie wbijać godzin (wiadomo do kogo te słowa kieruję akurat w tej kwestii ) = zero efektów. I nagle upominanie, proszenie lub tłumaczenie czegoś miało by pomóc na TS3/Discordzie? Wątpliwe, to bardzo Dodam też, że minusy nie miały tutaj nic wspólnego = mogłeś mieć równie dobrze "1" ostrzeżenie w tabelce i tak by, to nic nie pomogło od jakiegoś czasu była już dyskusja nad tym czy was nie zdegradować. Ostatnia skarga która została przyjęta przez @ Hana_Montana była tak na prawdę tym zapalnikiem, że zdecydowała o waszej degradacji. Po tej skardze [LINK] powinna ci się zapalić żaróweczka, że coś jest nie tak i w tym wypadku @ azjatka nie była jedyną osobą której wasze zachowanie po prostu delikatnie mówiąc zbrzydło. Pomijając nawet już tamtą skargę tak szczerze. Wielokrotnie dostawałem zgłoszenia, zażalenia czy to od graczy prywatnie z serwera czy też nawet od adminów którzy wtedy byli na serwerze. Wielokrotnie też było zaznaczane, że jak chcecie się tak zachowywać, to idźcie gadać na komunikator albo gadajcie sobie na adminowskim, ale nie na ogólnym. Nie pomogło, to poleciały degradację. Śmianie się śmianiem, ale mając takie doświadczenie jako admin powinieneś wiedzieć, że prędzej czy później znajdą się osoby którym wasze zachowanie po prostu nie przejdzie i będą się skarżyć - macie być jako admini przykładem dla innych i dla serwera, a nie na odwrót. Ludzie wbijają tutaj pograć wieczorami czy to po pracy czy to po szkole i nie każdy chcę słuchać na okrągło jak dwoje adminów się wzajemnie obraża i sobie ciśnie chyba, to dość oczywista rzecz tak mi się wydaję. I nic nie jest robione tutaj w zaciszu, bo jak coś ktoś zjebał, to zawsze o tym zostawał poinformowany czy, to przy ostrzeżeniu które otrzymywał czy, to w prywatnej wiadomości na pw/steam. Przykro mi błaszczu. Lubię cię nic do ciebie nie mam (zresztą znamy się prywatnie nawet), ale decyzja już zapadła i jedyne co możesz zrobić jeżeli chcesz tutaj dalej adminować, to składać podanie za jakiś czas w dziale. Być może ludzie zmienią zdanie jak zobaczą jakieś zmiany, ale póki co niestety innej decyzji nie będzie niż taka która miała miejsce. Tyle ode mnie jeżeli @ Trivor będzie miał coś od siebie do dodania, to tutaj napiszę temat uważam za zakończony. 8 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 25 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi