Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[NIEZBANOWANY] [ZGŁOSZENIE] CS 1.6 - Rozpiska Vovage

KempoŚŚ

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: Vovage 
Serwer: codmod 201
SteamID/IP: Vovage" 1283 STEAM_1:0:2009745959  38 12:30   26    0
Data i godzina:  z 6 dni temu rozpiska 
Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam -  https://megawrzuta.pl/download/7e599e33331daac5db2b523e56d21a64.html    < link do pobrania dowodow (demko) 

Cześc, wrzucam ci tutaj rozpiske gracza : Vovage 

proponuje obejrzec na slowmo 1/4 lepiej widac akcje strzelania

vovagenuke.dem

14:16 na slowmo 1/4 celownik obok jest glowa
16;12 najpierw celuje w przeciwnika na bsie w powietrzu potem, strzela do tego po prawej przy wentylu i hs ale przy tym zobacz jak na slowmo mu celownik uciekl w prawo i wrocil na banie
18;34 niby kill zwykly jak widac, tylko czemu ucieka mu celownik zaraz po zabiciu przeciwnika

vovagedolc.dem

2;42 Strzela celownik obok glowy a jest bania 
6;37 tutaj znowu jak zabil goscia celownik mu uciekl na bok
15;01 wychodzi gosciu za sciane strzaly celne, chowa sie strzaly leca po scianie
18;28 tutaj tez dziwne zabija jednego potem strzela po scianie i celownik przechodzi mu na glowe przeciwnika

vovagec4.dem
7;21 normalne to jest ze mu sie tak celownik trzesie?
8;22 celownik obok glowy leci hs
9;23 celownik w gorze a trafia w glowe goscia co ledwo widac
10;08 celownik obok ciala i zabil
12;28 noreciol celownik wraca na cialo 
14;50 celownik obok cialo daleko i trafil glowe
19;44 strzela obok goscia + niewidka i zabija, celownik mu wraca na wroga i ucieka i znowu wraca 

gracz ogolnie odpal raczej bo ten celownik mu wraca na wroga, gdy strzela w wroga strzaly sa prawie celne a po zabiciu celownik mu wylatuje w gore lub w bok.

Edytowane przez KempoŚŚ
  • Użytkownik

Uff uwzięli się - widzę, że to jest jakaś solidna zlepka. Od siebie chciałbym dodać:

Po 1 -> Aim rozumiem jako wspomaganie celowania, a nie rozrzutu - nie słyszałem o wspomagaczu, gdzie kule byłyby niezależne od położenia celownika, więc opisywanie "hs" z rozrzutu z full auto z mp5 powinno się kończyć na zdaniu "niezly rozrzut", a nie podejrzane.

Po 2 -> Rozumiem, ze wh tutaj nie jest rozważane, bo na podstawie 4 demek przy jednej akcji też jest to bezsensowne...

Po 3-> Proszę o patrzenie też przy okazji na całokształt demek, a nie na wybrane akcje - jak odpał to odpał (zwłaszcza przy pokaźnych statach), a nie włączanie aima aby zabić jedną wybraną osobę.

Po 4 -> Mimo wszystko traktuję te podejrzenia  jako pochwałę i dziękuję tym razem za takie podejście do sprawy (a nie Ban z góry).

@Edit: 17:49 - dopiero teraz zauważyłem... dlaczego rozpisujesz mnie z 6 dni do tyłu i mając przekonanie o mojej nieuczciwości poparte dowodami pozwalasz na dalszą grę przez taki czas? Składając do kupy wybrane akcje z szerokiego przedziału czasowego, można ułożyć nieżłą kompilacje insane fragów większości graczy. Byłem przekonany, ze są tutaj zawarte ~3 ostatnie dni, gdzie faktycznie się wybijałem na tle.

Podsumowując czekam na recenzję filmu z moją osobą w roli głównej i rozwianie wątpliwości.

Pozdrawiam, Vovage.

Edytowane przez Vovage
  • xD 1
  • Użytkownik

vovagenuke
14:16 - zwykły chaotyczny recoil, b-
16:12 - zwykły chaotyczny recoil, b-
18:34 - nic nie ucieka poza moimi oczami widzącymi granie mp5 na daleko xpp, b-

vovagedolc
2:42 - sto razy nie będę powtarzał, b-
6:37 - ty grałeś kiedyś z mp5 robiąc fullauto? b-
15:01 - nie wiem, ściany w tej grze są z kartonu, to jak nie widzi przeciwnika to ma przestać strzelać?????? to sam dostanie od gościa zaraz, b-
18:28 - k, od dziś przestajemy fullauto robić z mp5 bo nam celownik skacze i zostaje po fragu ułamek sekundy nim skierujemy go na kolejnego przeciwnika, b-

vovagec4
7:21 - Czy normalne? Nie wiem. Czy spalone? Nie. b-
8:22 - zadanie domowe: czym jest recoil? b-
9:23 - pierwsza krzywa akcja, +/-
10:08 - no zabił, kulą która poleciała w model, co ładnie na filmiku widać. b-
12:28 - mocne i nienaturalne shake'i celownika, b+
14:50 - kolejna fartowna kula sadge. b-
19:44 - a nie zauważyłeś, że z tego fullauto, to trafione kule leciały akurat jak celownikiem przejeżdżał po modelu, a i tak mało ich wpadło jak na ilość wypstrykanej amunicji? b-

Za dużo akcji z dupy rozpisanych, za mało spalonych na bana.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

ZGŁOSZENIE 1.6 ODRZUCONE (NIEZBANOWANY).png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]