Użytkownik KempoŚŚ Opublikowano 26 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 (edytowane) Nick podejrzanego: Vovage Serwer: codmod 201 SteamID/IP: Vovage" 1283 STEAM_1:0:2009745959 38 12:30 26 0 Data i godzina: z 6 dni temu rozpiska Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - https://megawrzuta.pl/download/7e599e33331daac5db2b523e56d21a64.html < link do pobrania dowodow (demko) Cześc, wrzucam ci tutaj rozpiske gracza : Vovage proponuje obejrzec na slowmo 1/4 lepiej widac akcje strzelania vovagenuke.dem 14:16 na slowmo 1/4 celownik obok jest glowa 16;12 najpierw celuje w przeciwnika na bsie w powietrzu potem, strzela do tego po prawej przy wentylu i hs ale przy tym zobacz jak na slowmo mu celownik uciekl w prawo i wrocil na banie 18;34 niby kill zwykly jak widac, tylko czemu ucieka mu celownik zaraz po zabiciu przeciwnika vovagedolc.dem 2;42 Strzela celownik obok glowy a jest bania 6;37 tutaj znowu jak zabil goscia celownik mu uciekl na bok 15;01 wychodzi gosciu za sciane strzaly celne, chowa sie strzaly leca po scianie 18;28 tutaj tez dziwne zabija jednego potem strzela po scianie i celownik przechodzi mu na glowe przeciwnika vovagec4.dem 7;21 normalne to jest ze mu sie tak celownik trzesie? 8;22 celownik obok glowy leci hs 9;23 celownik w gorze a trafia w glowe goscia co ledwo widac 10;08 celownik obok ciala i zabil 12;28 noreciol celownik wraca na cialo 14;50 celownik obok cialo daleko i trafil glowe 19;44 strzela obok goscia + niewidka i zabija, celownik mu wraca na wroga i ucieka i znowu wraca gracz ogolnie odpal raczej bo ten celownik mu wraca na wroga, gdy strzela w wroga strzaly sa prawie celne a po zabiciu celownik mu wylatuje w gore lub w bok. Edytowane 26 Maja 2024 przez KempoŚŚ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vovage Opublikowano 26 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 (edytowane) Uff uwzięli się - widzę, że to jest jakaś solidna zlepka. Od siebie chciałbym dodać: Po 1 -> Aim rozumiem jako wspomaganie celowania, a nie rozrzutu - nie słyszałem o wspomagaczu, gdzie kule byłyby niezależne od położenia celownika, więc opisywanie "hs" z rozrzutu z full auto z mp5 powinno się kończyć na zdaniu "niezly rozrzut", a nie podejrzane. Po 2 -> Rozumiem, ze wh tutaj nie jest rozważane, bo na podstawie 4 demek przy jednej akcji też jest to bezsensowne... Po 3-> Proszę o patrzenie też przy okazji na całokształt demek, a nie na wybrane akcje - jak odpał to odpał (zwłaszcza przy pokaźnych statach), a nie włączanie aima aby zabić jedną wybraną osobę. Po 4 -> Mimo wszystko traktuję te podejrzenia jako pochwałę i dziękuję tym razem za takie podejście do sprawy (a nie Ban z góry). @Edit: 17:49 - dopiero teraz zauważyłem... dlaczego rozpisujesz mnie z 6 dni do tyłu i mając przekonanie o mojej nieuczciwości poparte dowodami pozwalasz na dalszą grę przez taki czas? Składając do kupy wybrane akcje z szerokiego przedziału czasowego, można ułożyć nieżłą kompilacje insane fragów większości graczy. Byłem przekonany, ze są tutaj zawarte ~3 ostatnie dni, gdzie faktycznie się wybijałem na tle. Podsumowując czekam na recenzję filmu z moją osobą w roli głównej i rozwianie wątpliwości. Pozdrawiam, Vovage. Edytowane 26 Maja 2024 przez Vovage 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 27 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 vovagenuke 14:16 - zwykły chaotyczny recoil, b- 16:12 - zwykły chaotyczny recoil, b- 18:34 - nic nie ucieka poza moimi oczami widzącymi granie mp5 na daleko xpp, b- vovagedolc 2:42 - sto razy nie będę powtarzał, b- 6:37 - ty grałeś kiedyś z mp5 robiąc fullauto? b- 15:01 - nie wiem, ściany w tej grze są z kartonu, to jak nie widzi przeciwnika to ma przestać strzelać?????? to sam dostanie od gościa zaraz, b- 18:28 - k, od dziś przestajemy fullauto robić z mp5 bo nam celownik skacze i zostaje po fragu ułamek sekundy nim skierujemy go na kolejnego przeciwnika, b- vovagec4 7:21 - Czy normalne? Nie wiem. Czy spalone? Nie. b- 8:22 - zadanie domowe: czym jest recoil? b- 9:23 - pierwsza krzywa akcja, +/- 10:08 - no zabił, kulą która poleciała w model, co ładnie na filmiku widać. b- 12:28 - mocne i nienaturalne shake'i celownika, b+ 14:50 - kolejna fartowna kula sadge. b- 19:44 - a nie zauważyłeś, że z tego fullauto, to trafione kule leciały akurat jak celownikiem przejeżdżał po modelu, a i tak mało ich wpadło jak na ilość wypstrykanej amunicji? b- Za dużo akcji z dupy rozpisanych, za mało spalonych na bana. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 27 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi