Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[NIEZBANOWANY] [ZGŁOSZENIE] CS 1.6 - Rozpiska Vovage

KempoŚŚ

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: Vovage 
Serwer: codmod 201
SteamID/IP: Vovage" 1283 STEAM_1:0:2009745959  38 12:30   26    0
Data i godzina:  z 6 dni temu rozpiska 
Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam -  https://megawrzuta.pl/download/7e599e33331daac5db2b523e56d21a64.html    < link do pobrania dowodow (demko) 

Cześc, wrzucam ci tutaj rozpiske gracza : Vovage 

proponuje obejrzec na slowmo 1/4 lepiej widac akcje strzelania

vovagenuke.dem

14:16 na slowmo 1/4 celownik obok jest glowa
16;12 najpierw celuje w przeciwnika na bsie w powietrzu potem, strzela do tego po prawej przy wentylu i hs ale przy tym zobacz jak na slowmo mu celownik uciekl w prawo i wrocil na banie
18;34 niby kill zwykly jak widac, tylko czemu ucieka mu celownik zaraz po zabiciu przeciwnika

vovagedolc.dem

2;42 Strzela celownik obok glowy a jest bania 
6;37 tutaj znowu jak zabil goscia celownik mu uciekl na bok
15;01 wychodzi gosciu za sciane strzaly celne, chowa sie strzaly leca po scianie
18;28 tutaj tez dziwne zabija jednego potem strzela po scianie i celownik przechodzi mu na glowe przeciwnika

vovagec4.dem
7;21 normalne to jest ze mu sie tak celownik trzesie?
8;22 celownik obok glowy leci hs
9;23 celownik w gorze a trafia w glowe goscia co ledwo widac
10;08 celownik obok ciala i zabil
12;28 noreciol celownik wraca na cialo 
14;50 celownik obok cialo daleko i trafil glowe
19;44 strzela obok goscia + niewidka i zabija, celownik mu wraca na wroga i ucieka i znowu wraca 

gracz ogolnie odpal raczej bo ten celownik mu wraca na wroga, gdy strzela w wroga strzaly sa prawie celne a po zabiciu celownik mu wylatuje w gore lub w bok.

Edytowane przez KempoŚŚ
  • Użytkownik

Uff uwzięli się - widzę, że to jest jakaś solidna zlepka. Od siebie chciałbym dodać:

Po 1 -> Aim rozumiem jako wspomaganie celowania, a nie rozrzutu - nie słyszałem o wspomagaczu, gdzie kule byłyby niezależne od położenia celownika, więc opisywanie "hs" z rozrzutu z full auto z mp5 powinno się kończyć na zdaniu "niezly rozrzut", a nie podejrzane.

Po 2 -> Rozumiem, ze wh tutaj nie jest rozważane, bo na podstawie 4 demek przy jednej akcji też jest to bezsensowne...

Po 3-> Proszę o patrzenie też przy okazji na całokształt demek, a nie na wybrane akcje - jak odpał to odpał (zwłaszcza przy pokaźnych statach), a nie włączanie aima aby zabić jedną wybraną osobę.

Po 4 -> Mimo wszystko traktuję te podejrzenia  jako pochwałę i dziękuję tym razem za takie podejście do sprawy (a nie Ban z góry).

@Edit: 17:49 - dopiero teraz zauważyłem... dlaczego rozpisujesz mnie z 6 dni do tyłu i mając przekonanie o mojej nieuczciwości poparte dowodami pozwalasz na dalszą grę przez taki czas? Składając do kupy wybrane akcje z szerokiego przedziału czasowego, można ułożyć nieżłą kompilacje insane fragów większości graczy. Byłem przekonany, ze są tutaj zawarte ~3 ostatnie dni, gdzie faktycznie się wybijałem na tle.

Podsumowując czekam na recenzję filmu z moją osobą w roli głównej i rozwianie wątpliwości.

Pozdrawiam, Vovage.

Edytowane przez Vovage
  • xD 1
  • Użytkownik

vovagenuke
14:16 - zwykły chaotyczny recoil, b-
16:12 - zwykły chaotyczny recoil, b-
18:34 - nic nie ucieka poza moimi oczami widzącymi granie mp5 na daleko xpp, b-

vovagedolc
2:42 - sto razy nie będę powtarzał, b-
6:37 - ty grałeś kiedyś z mp5 robiąc fullauto? b-
15:01 - nie wiem, ściany w tej grze są z kartonu, to jak nie widzi przeciwnika to ma przestać strzelać?????? to sam dostanie od gościa zaraz, b-
18:28 - k, od dziś przestajemy fullauto robić z mp5 bo nam celownik skacze i zostaje po fragu ułamek sekundy nim skierujemy go na kolejnego przeciwnika, b-

vovagec4
7:21 - Czy normalne? Nie wiem. Czy spalone? Nie. b-
8:22 - zadanie domowe: czym jest recoil? b-
9:23 - pierwsza krzywa akcja, +/-
10:08 - no zabił, kulą która poleciała w model, co ładnie na filmiku widać. b-
12:28 - mocne i nienaturalne shake'i celownika, b+
14:50 - kolejna fartowna kula sadge. b-
19:44 - a nie zauważyłeś, że z tego fullauto, to trafione kule leciały akurat jak celownikiem przejeżdżał po modelu, a i tak mało ich wpadło jak na ilość wypstrykanej amunicji? b-

Za dużo akcji z dupy rozpisanych, za mało spalonych na bana.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

ZGŁOSZENIE 1.6 ODRZUCONE (NIEZBANOWANY).png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]