Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. FunnyPuma Opublikowano 27 Maja 2024 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 1. Imię: Przemek 2. Wiek: 24 rocznikowo 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Ciężko to jednoznacznie stwierdzić. Wszystko zależy od zmiany w pracy i życia prywatnego. Jednak często odwiedzam forum na laptopie zawsze mam otwarte w tle jak coś robię, a także odwiedzam na telefonie. Staram się poświęcać odpowiednią ilość czasu, żeby dobrze wypełniać swoje obowiązki. 4. Co chciałbyś zmienić: Na ten moment nie widzę nic do zmiany w zakresie moderatora. Ewentualne błędy, jeśli występują są rozwiązywane na bieżąco. Jeżeli jakiś zauważę to wiem, gdzie go zgłosić. Myślę też nad pomocą przy organizacji różnych konkursów, które mogłyby zachęcić użytkowników do udzielania się na forum. Inne pomysły na pewno przyjdą z czasem, mam otwartą głowę na różne pomysły, i jeżeli wpadnie mi do głowy jakiś nowy pomysł, napiszę o tym. 5. W czym chciałbyś pomóc: We wszystkim co należy do obowiązków moderatora. Aktualnie zajmuję się moderowaniem CB, myślę, że moja pomoc przyda się również przy moderowaniu całego forum. Pomógłbym w utrzymywaniu kultury w obrębie CB oraz całego forum, moderowanie tematów i poprawianie ich zgodnie z regulaminem. A także pomagać użytkownikom w miarę moich możliwości. 6. Dlaczego akurat ty: Zawsze to jest dobre pytanie. Została ponownie otwarta rekrutacja, więc postanowiłem ponownie złożyć swoją kandydaturę. Aktualnie zajmuję się moderowaniem CB i myślę, że dobrze się sprawuję na tej randze, więc nie widzę powodów by nie spróbować napisać tego podania, żeby zajmować się całym forum, a nie samym CB. Aktualnie jest tylko jeden moderator i chciałbym mu pomóc i odciążyć go od obowiązków, a także administrację wyższą. Jestem osobą aktywną, bezkonfliktową, można ze mną porozmawiać na każdy temat czy pożartować. Staram się również zgłaszać każde złamanie regulaminu, które zauważę, a także karać na tyle, na ile pozwalają mi aktualne permisje. Dążę również do obiektywizmu i równego traktowana użytkowników w każdej sytuacji. Staram się również zawsze, jak tylko mogę pomagać użytkownikom. Posiadam doświadczenie na tej randze, oczywiście jestem otwarty na nowe doświadczenia, które mogą tylko ułatwić i usprawnić wypełnianie przeze mnie obowiązków moderatora. Szybko jestem w stanie nauczyć się nowych rzeczy, chociaż wiem, że na tej randze sobie bez problemu poradzę. Kolejna para rąk do pracy się przyda i z racji, że mam doświadczenie jestem odpowiednim kandydatem do pełnienia tej funkcji. Mogę zapewnić, że żadna z moich aktualnych rang nie ucierpi, co również jest istotne przy tak odpowiedzialnej randze. Zawsze staram się dać z siebie 100% przy wykonywaniu swoich obowiązków. 7. Staż na forum: Rejestracja 26 lipiec 2022 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, to stanowisko nie jest mi obce, również pełniłem wyższe funkcje administracyjne. 6 5 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 27 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Jestem na Tak - stara się jak może - Jest już z nami bardzo długi czas - podanie napisane z sensem (Jak na kolegę XD) - wiek - ogólnie lepszego kandydata ciężko będzie znaleźć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 27 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Można dać szansę jestem na TAK +Wiek +Podanie +chwilę tu jesteś powodzenia ! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 27 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Oczywiście, że na TAK! Jest na forum już od dłuższego czasu, wchodząc na forum w randomowych godzinach jest praktycznie 100% szans, że Puma będzie online, na aktualnym stanowisku jak dla mnie sprawdza się w 100%, dodatkowym atutem jest wiek oraz pięknie napisane podanie Lepszego kandydata chyba nie ma 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Maja 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Jestem jak najbardziej na tak, chłop aktualnie 4 raz ubiega się o te rangę i się nie poddał. +Wiek +Aktywność +Pracowity (w redakcji bywały cięższe momenty, gdzie nie było nikogo do roboty, on dalej robił wszystko na tiptop nieważne co, nieważne gdzie) +Podanie w porządku -10 dni, ale dla mnie to żaden wyznacznik, patrząc jak dawniej się nabijał tu czas +Przyda się na pewno ktoś ze względu na braki kadrowe na tej randze +Staż 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 28 Maja 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Napiszę tak trochę się już czaisz na tę rangę i może to jest ten moment. Uważam, że w ostatnim czasie twoja aktywność trochę spadła, tym bardziej że masz sporo obowiązków jako redaktor, moderator czatu i admin serwerów, ale z tego, co widzę i obserwuje wywiązujesz się z nich dobrze. Nie ukrywam, że jesteś jedną z nielicznych osób, które zasługują na moderatora za to, co już zrobiłeś na forum i ile pracy włożyłeś, żeby popchnąć to wszystko do przodu. Jedyną obawą jest dla mnie to, czy ogarniesz te wszystkie rangi, ale warto dać szansę. + doświadczenie + duży wkład pracy w dział redakcji + wiek + podanie + staż +/- aktywność Jestem na tak. 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 29 Maja 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Jestem na TAK ‼️ + miły, sympatyczny, wiek + Staż na forum + Podanie + Aktywność + Wszędzie go pełno 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 29 Maja 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Jestem na TAK!!!!!!! + Wiek + Sympatyczny, Miły ( Gadaliśmy na TS ) + Git staż na forum + Ogarnianie moderacji chatboxu, uważam że pumcia da sobie radę na posadzie zwykłego moda. + Aktywny na forum + Dobrze sformułowane Argumenty. + Dojrzałość Mógłbym dalej wymieniać, dalej i dalej. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 1 Czerwca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi