Użytkownik FeriX. Opublikowano 27 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: FeriX. Imię: Jakub Wiek (dokłada data): rocznikowo 22 lata (15.09.2002r.) SID: STEAM_0:0:163676864 Znajomość AMXX*(1-10): Myślę że po przypomnieniu sobie będzie takie mocne 7 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: A więc tak, czas który jestem w stanie poświęcić dla forum i dla działu UB to tak z 4-5h dziennie. Pracuje w systemie dwu zmianowym ( teraz częściej jestem na drugiej zmianie, moja aktywność będzie widoczna w nocy jak i przed południem przed pracą . Opisz siebie: Witam, nazywam się Jakub, rocznikowo mam 22 lata i mieszkam już od dwóch lat w Holandii, jestem asertywny, miły i zawzięty w swoich celach które sobie stawiam , lubię też pomagać innym. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak, nawet tutaj byłem UBT Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Wcześniej jak pełniłem tą funkcję tutaj na forum myślę że dobrze sobie radziłem z ocenianiem demek,ss,i pov'ów. Zobaczymy co będzie po demkach testowych jak dostanę szansę. Kontakt: Steam/Forum. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Maja 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Zacznę od plusów, potem minusy. +Wiek +Doświadczenie, ponieważ byłeś w ubt +Podanie w porządku -Nie było Cię długi czas na forum, więc myślę że aktualnie użytkownicy mogę cię nie kojarzyć, na twoim miejscu dałbym się poznać bardziej -Aktywność, niedawno zacząłeś się udzielać na nowo bodajże od soboty, więc nie wiem czy takie pchanie się od razu na range jest słuszne Ogólnie nie widzę na razie zapotrzebowania na kolejnego ubtka, obowiązków nie jest za dużo ostatnimi czasy, radzimy sobie. Doceniam chęć pomocy, doświadczenie, ale myślę że to nie ten moment. Głównym powodem jest to, że dopiero się pojawiłeś na nowo i piszesz podanie, daj się poznać, poudzielaj się trochę dłużej, żeby to nie był chwilowy zapał. Na ten moment jestem na nie, ale moje zdanie może się zmienić w przyszłości. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 29 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Witam, a więc tak podanie napisane przez Ciebie jest napisane jak najbardziej z sensem i logiką w dodatku byłeś już tutaj na tej randze więc wiesz o co chodzi , aczkolwiek tak jak napisał kolega wyżej nie było Cię z nami kilka dobrych miesięcy więc nie jesteś znany tutaj aktualnej większości użytkowników dlatego daj się poznać udzielaj się w tematach a jeżeli widzisz jakiegoś czitera zgłoś go w odpowiednim dziale. Na ten moment odrzucam podanie, spróbuj za jakiś czas jak już dasz nam się poznać. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 29 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi