Premium Błaszczyk Opublikowano 27 Maja 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 (edytowane) Twój nick:Błaszczyk Nick oskarżonego: Azjatka szmatka IP/SID oskarżonego:STEAM_0:1:111008183 Data i czas zdarzenia: Powód skargi: Prowokacje Opis sytuacji: Cały czas albo prowokuje, albo obraża ta szmatka, siedzi spocona przed tym komputerem, ani nie ma męża bo kto będzie chciał taką opone, wchodzi na serwer i wypytuje o nas jak dostalismy degradacie, robi to po to żebym się odpalał i był banowany, zobaczymy czy tak wielmożny, nigdy nie popełniający błędu @ Krip wkońcu ją zbanuję, bo oponka tylko szuka na siłę atencji, poruszając nasze tematy jak nas nie ma. eddit: Pytać to ty się możesz jedynie o jedzenie, a nie o mnie, w ogóle nie będę z oponą dyskutował, bo po co se nerwy psuć, przez kogoś kto jest spocony, i nie ma życia prywatnego Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://zapodaj.net/plik-zAcb4PTK0V Edytowane 27 Maja 2024 przez Błaszczyk NetaO RIP, 27 Maja 2024 Jak już piszesz skargę staraj się w niej nie obrażać innych. 3 3 Odnośnik do komentarza
BABES azjatka Opublikowano 27 Maja 2024 BABES Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 (edytowane) Widzisz problem z Tobą jest taki, że Ty nawet pisząc "skarge" obrażasz innych. Od razu przyjemniej się gra ja Ciebie nie ma, a jak jesteś to pograsz 5 minut i uciekasz, bo teraz nie ma jak rządzić innymi. Taka smutna prawda. Odejdź od komputera, idź się przewietrz dobrze Ci to zrobi bo jesteś bardzo nieszczęśliwy człowiek. edit: co do mojej wiadomości na serwerze to wolny kraj i będę o Ciebie pytać jak tylko mi się spodoba. Zrozumiano czy jakoś inaczej postarać się wytłumaczyć? Jeszcze podeślij te dowody jak Cię rzekomo obrażam, bo jakoś zbytnio sobie nie przypominam. XD edit: ale Ty jesteś smutny, mojego życia prywatnego nie znasz, a się udzielasz, ładnie to tak? Nawet nie mam ochoty Ci na to odpowiadać, bo gówno Cię powinno interesować moja prywata. Ogromnie Ci współczuję. ps. Dla założyciela skargi należy się ban- to chyba oczywiste. edit: widzę każdego lubisz oceniać tylko nie siebie. Rozumiem, taki się już urodziłeś- Pan idealny. edit: jaki doinformowany ze męża nie mam.😂 kabaret😂😂😂 żyj w błędzie i produkuj się dalej. Im mniej wiesz tym lepiej śpisz, a mnie Twoje wiadomości bawią, dobrze ze takich tumanów coraz mniej na świecie Edytowane 27 Maja 2024 przez azjatka 1 2 3 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 27 Maja 2024 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Teraz, DESTRO1G napisał(a): Błaszczyk co do Twojej osoby ty majac admina również prokowałeś a później banowałeś. Twoj czas juz minął, idż się przejdź lub zrób coś ze swoim życiem Mówi to osoba co nie ma pół zębów od ćpania XD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DESTRO1G Opublikowano 27 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 19 minut temu, Błaszczyk napisał(a): Mówi to osoba co nie ma pół zębów od ćpania XD Mogę nie mieć zębów ale przynajmniej mam mózg którego nie posiadasz, niestety 1 Odnośnik do komentarza
BABES azjatka Opublikowano 27 Maja 2024 BABES Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 @ DESTRO1G nie przejmuj się tumanem. Pamiętaj zęby zawsze można wstawić a później Błaszczykowi w ryj się zaśmiać. DeVoX, 27 Maja 2024 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Jeszcze raz jak zedytujesz Odnośnik do komentarza
Użytkownik DESTRO1G Opublikowano 27 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Teraz, azjatka napisał(a): @ DESTRO1G nie przejmuj się tumanem. Pamiętaj zęby zawsze można wstawić a później Błaszczykowi w ryj się zaśmiać. nie rusza mnie jego gadanie, cieszę się że takich ludzi jest mniej na tym forum bo gość sam ze sobą ma problem DeVoX, 27 Maja 2024 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 27 Maja 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Zamykam skargę do czasu wyjaśnienia, bo robi się spam. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 29 Maja 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Zaczynając od @ azjatka . Skończ te swoje zaczepki w stronę @ Błaszczyk . Sama go prowokujesz w wielu przypadkach, a potem udajesz, że nic nie zrobiłaś. Na ss'ie który wrzucił widać, że szukasz marnej zaczepki i tylko czekasz na to jak się uruchomi. Co do Ciebie @ Błaszczyk . Każdy z nas ma gorszy dzień lub moment w życiu, ale to nie daje Ci prawa, żeby w taki sposób zwracać się do innych, tym bardziej że już nieraz była zwracana Ci uwaga, a ty nawet nie myślisz nad tym, co piszesz tylko wyzywasz od najgorszych nawet w skardze nie potrafisz zachować kultury, którą sam napisałeś. Przemyśl swoje zachowanie, bo naprawdę zmierza to w coraz gorszym kierunku dla Ciebie i w pewnym momencie pożegnasz się z forum. Skończcie ten spór między sobą, bo naprawdę robi się on męczący i niesmaczny. Rozumiem możecie za sobą nie przepadać, ale nie róbcie sobie wzajemnie pod górkę. Nie zwracajcie na siebie uwagi i wszystkim wyjdzie to na dobre. Na razie kończy się na ostrzeżeniu słownym, jeżeli takie sytuacje będą się powtarzać będą wyciągane poważniejsze konsekwencje. 3 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 29 Maja 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi