Użytkowniczka Chomikus Opublikowano 27 Maja 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 1. Nick: @ Chomikus 2. Czas i data zdarzenia: Wbiłam koło 22 3. Powód bana: 4. Dowód w postaci screenów: https://imgur.com/a/dd8DFQ1 5. Coś od siebie: Przejrzałam dokładnie taryfikator blokad i warnów, w regulaminie chatoboxa (Regulamin Chatbox'a - Regulaminy - StrefaSkilla.pl - Serwery CS 1.6 & CS2) i nie mogłam znaleźć takiego podpunktu, w którym za pierwsze wykroczenie byłaby blokada permanenta. Czyżby jakieś nowe taryfikatory zostały wprowadzone? Blokady zaczynają się od 1//3 godzin, a jako, iż jest to moja pierwsza tego typu kara, powinno to raczej być brane właśnie z tych widełek (chyba, że o jakichś swoich blokadach nie wiem). Mam rozumieć, że były admininistrator dd2 - Błaszczyk, również otrzymał blokadę permanetną, skoro wszystkich karamy tak samo. Chciałabym otrzymać informację za co zostałam dokładnie ukarana oraz na jaki okres, ponieważ w obecnej chwili nie mogę się nawet odwołać, ponieważ blokada nie zawiera żadnych informacji, które trzeba uwzględnić w odwołaniu, patrz: powód, od kogo, do kiedy, itp. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 @ Chomikus ban na - 24h @ Błaszczyk ban na 48h ( To nie twój pierwszy raz, następne blokady będą coraz dłuższe) 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi