Użytkowniczka Chomikus Opublikowano 28 Maja 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Twój nick: @ Chomikus Nick oskarżonego: @ Hana_Montana @ DeVoX Powód skargi: Własny taryfikator Miejsce zdarzenia: - Dowody: https://imgur.com/a/CsRXOa5 Coś od siebie: Administratorzy banują jak chcą i nie używają teryfikatora. J@ @ DeVoX dał mi perma pomimo, że to była moja pierwsza blokada, zamiast nałożyć według taryfikatora wolał pokazać, że nie zna regulaminu nawet jako był moderator, nie umiał też odpisać na pw na ile dostałam blokadę. Dopiero @ Axel mi napisał na ile dostałam. Po rozwiązaniu mojego odwołania napisałam do @ Hana_Montana z zapytaniem czemu dostałam blokade na 24h a tam się dowiedziałam, że to zależy od wyzwisk itd, a nie od taryfikatora, bo według taryfikatora powinnam dopiero dostać na 1h lub 3h a nie najpierw perma a później na 24h. A jeszcze wcześnie uznanie zdania ''Ja po prostu przyszłam wkurwiać XD'' za obrażę, kiedy napisałam, gdzie tu wyzwisko to odpisał mi ''Dla mnie jest''. To po raz kolejny pokazuje, że @ Hana_Montana nie zna regulaminu ( I brnie w swoją racje, kiedy jej nie ma. W taki sposób pokazuje, że nie ma pojęcia o regulaminie ani o taryfikatorze. Trzymacie gościa co miał więcej blokad niz traper xD a wy dalej nie umiecie dać jemu perma. /edit Chłopie danie najpierw perma a później na 24h nazywasz błędem? Ty w taki sposób pokazujesz, że masz gdzieś ten taryfikator napisany przez WŁAŚCICIELA i banujesz jak chcesz a nie jak jest w taryfikatorze. 1 wyzwisko i od razu perm? Chłopie zastanów się i pomyśl w jakim świetle się pokazujesz, bo dając takiego bana pokazujesz swoją głupotę. Polecam kolejny raz poczytać taryfikator. /edit @ Hana_Montana gdzie tam widzisz wyzwiska w jego strone? Oprócz 'zjeb''? Chłop mnie wyzywał od wodogłowia XD pisanie ''O to mamy dużo wspólnego, będziesz moim kolegą? Pasujemy do siebie'' to wyzwisko? Chłopie poczytaj co to wyzwisko a co nie, bo to normalne słowa xD W taki sposób pokazujecie, że nie powinniście być na tych rangach, bo nie macie pojęcia o pilnowaniu porządku. Robicie z siebie tylko pośmiewisko Krip, 28 Maja 2024 No chyba tutaj zacytuję samo "Zjeb", to jest już samo w sobie wyzwisko. Zresztą sama przyznałaś, że tak napisałaś, więc. 1 3 2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 28 Maja 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Witam, a więc dostałaś blokadę na cb z powodem i czasem perm, lecz po czasie zmieniłem Ci i Błasczykowi na 24h. Każdy może popełnić błędy, lub przeoczyć coś. Powód myślę, że jasny co do waszej kłótni na cb. Sprowokowałaś go do kłótni plus napisałaś "Ja po prostu przyszłam tylko wkur*** xd" Więc obydwoje po moich upomnieniach zostaliście zablokowani z czasem, który ściąga automatycznie blokadę. Co dostosowania się do taryfikatora, możemy jako administracja zmieniać czas, zależny od wyzwisk danego użytkownika co nie oznacza, że się do niego nie niestosujemy. Jeżeli chodzi o regulamin, owszem jako administracja znamy cały regulamin, bo tak byśmy nie funkcjonowali na forum. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 28 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 14 godzin temu, Chomikus napisał(a): A jeszcze wcześnie uznanie zdania ''Ja po prostu przyszłam wkurwiać XD'' za obrażę, kiedy napisałam, gdzie tu wyzwisko to odpisał mi ''Dla mnie jest''. Twoje wiadomości: \ Pierwsza zaczęłaś prowokację oraz wyzwiska w stronę błaszczyka, zostałaś upomniana przez @ DeVoX 'a , to nic nie dało poleciał ban perm XD. Wytłumaczyłem mu, że nie powinien dać perma i zmieniłem bana na czasowego. Czego oczekujesz koleżanko jak zaczynasz dymy na sb, później przyznajesz, że przyszłaś go tutaj tylko wkurwiać i wyzywać? Myślisz, że zostaniesz bana na 3h? A po tych 3h byś dalej kręciła aferę? 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 28 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Czas na jaki zostaje nałożona dana blokada zależy tylko i wyłącznie od danego Moderatora/Administratora który ją nakłada. To już od osoby nakładającej blokadę zależy na ile ci wlepi bloka. (Oczywiście trzymając przy tym wyznaczony taryfikator czasowy zawarty w REGULAMINIE). Wiadomo, że czym więcej blokad za to samo i powtarza się, to regularnie, to osoba nakładająca blokadę patrzy na to już inaczej niżeli byłby, to pierwszy raz. 1 godzinę temu, Hana_Montana napisał(a): Wytłumaczyłem mu, że nie powinien dać perma i zmieniłem bana na czasowego. Tutaj jest wyjaśnienie wszystkiego na tę całą skargę. Ogarnijcie swoje zachowanie nie róbcie burd, to i nie będzie więcej bloków za coś takiego, bo potem macie pretensje o coś czemu jesteście sobie winni sami . Perm rzeczywiście tutaj grubo przesadzony, ale zostało, to momentalnie poprawione i wyjaśnione, więc skargę odrzucam - blokady się należały (oczywiście czasowe) tak czy siak nie odchodząc od tematu. 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 28 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi