21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 29 Maja 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Twój nick: Kocham Cie kwiatuszku<3 Nick oskarżonego: HTTH Pigula IP/SID oskarżonego: Ukryty w AMX Data i czas zdarzenia: 28.05.2024 17:38 Powód skargi: Bezpodstawne rozdawanie banow na prawo i lewo. Opis sytuacji: Grając na waszym servie, po stronie TT stalem przed anarchia wpatrzony z awp po czym widzialem ze zraszowali wiec zeby sie schować skoczylem za skrzynke na tt przed anarchia zabilem Pigule i bez zadnego upomnienia czy cos dostalem odrazu bana za respa, po czym wchodze na server i mowie do niego czy za kazdym razem bedzie mnie banowal jak go zabije na co nie bylo juz reakcji. Runde pozniej identyczna sytuacja z innym graczem w ktorym PIgula wyzywa go na voicechacie za to ze byl na respie, włączyłem sie do konwersacji i zwróciłem mu uwagę, że każdemu moze sie zapomnieć i jest to tylko gra a nie musi wszystkich karać, to on mi napisal ze dostane na 3 dni bana po czym dostaje bana na 30 minut z powodem " ODPOCZNIJ SE NA CHUJ SIE WTRACASZ" XDDDDD no to pozdrawiam jak dostaje sie takie bany. u was na serwie nie wiem moze powinnscie zrobic selekcje administracji bo to jest porazka co ten chlop tam robi, minelo 30 minut wchodze na serva gram 1 runde wgl sie nie odzywam ide do pracy mam bana na 3 dni zapowiedzianego wczesniej. Sam byłem dlugo adminem także no wiem ze takie bany z takimi powodami zazwyczaj byly egzekwowane przez H@ czy J@ dlatego pofatygowalem sie zeby odwolac sie od tej calej sytuacji, mam nadzieje że ogarniecie chopaka albo cos z nim zrobicie :] pozdrawiam vovo Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1328 / SSów nie robilem bo nie wiedzialem że serio dostane tego bana na 3 dni. Świadkowie to nwm z tego co kojarze to z takich co na forum są zarejestrowani to byla Azjatka Szmatka no nwm nie przykladam uwagi do tego kto tam gra. Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 29 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 (edytowane) ziomek do twojej skargi nie chce mi sie nawet odnosic . Raz dostales bana za respa po czym na admin czacie wyzywales mnie . nastepnego dnia jakos znowu zbanowalem goscia za respa i wtraciles sie w to mowiac ze banuje kazdego kto mnie zabije!? i ponownie zaczeles od najgorzszych mnie wyzywac wiec do kripa napisalem na pw zeby ci bana przedluzyl tyle w temacie. I jescze dopisze ze ladnie drogi kolego odwracasz kota ogonem ;). za te wyzwiska co pisales na admin czacie po 1 banie odrazu powinienes wyleciec na stale Edytowane 29 Maja 2024 przez HTH-Pigula Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 29 Maja 2024 Autor 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 dałeś mi bana z powodem "na chuj sie wtracasz odpocznij", nie wyzywalem Cie od najgorszych tylko powiedzialem Ci, że masz coś z głową i powienieneś isć do specjalisty, żadnego wyzwiska tam nie było chyba że slowo kurwa uzyte jako przecinek to wyzwisko, a na admin chacie ani razu nigdy nie napisalem nic wiec nie wiem po co zmyślasz głupoty żeby sie wybielić ;} Ja tam mam wyjebane czy mi zdejmą bana czy nie. reka reke myje wiem jak to wyglada bo sam bylem adminem kilka lat i zawsze wyjdzie na twoje po kolesiostwu,a odnoszac sie do sytuacji to po prostu widze ze robisz to notorycznie wiec stanalem w obronie zwyklego gracza. A jak jesteś cwany przez internet to sent me location :] Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 29 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 (edytowane) co ty wgl piszesz gosciu szkoda mi nerwów zeby odnosic sie do tego co piszesz naprawde , a banuje kazdego kto przekracza limit czasowy respa i jaki masz z tym problem? zaczoles wyzywac po 1 banie jak i po gosciu ktorego zbanowalem za respa wiec mi tu nie gadaj takich smutów!. Dostales 1 raz bana dopuki nie wyrzucilo z servera wyzywales jak i pozniej powtorzylo sie teraz to se mozesz tak pisac , po 1 banie odrazu do kripa pisalem tak jak i pisalem potem znowu do niego o to samo ja tego ziomek nie wymyslilem a ty pisz co chcesz niedziela, 26 maja 2024 [niedziela, 14:17] Piguleczka ;DD: siema jestes bys mogl przedluzyc bana dla tego goscia? STEAM_0:1:441550711 [niedziela, 14:18] Krip | StrefaSkilla.pl: Siemka Taak [niedziela, 14:18] Piguleczka ;DD: dostal na 5min za respa i dopuki nie wyjebalo go pisal cwelu itd dzieki tak bylo wiec mi nie gadaj glupot i nie strasz gosciu bo malo mnie intresuje skad pochodzisz i gdzie jestes Edytowane 29 Maja 2024 przez HTH-Pigula Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 29 Maja 2024 Autor 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 dalej sie nie odniosłeś do bana na chuj sie wtracasz odpocznij se tylko wklejasz rozmowe z jakims typem o przedluzenie bana no chyba ze nie musicie sie tlumaczyc za takie bany to pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 29 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 (edytowane) moze i tak napisalem bo wkur... mnie bo nikt od cweli itp nie bd mnie wyzywac po czym jakis czas pozniej gosc dostal bana za respa jak wspomnialem wyzej znowu wyzywales to troszke ponioslo mnie z powodem bana . A zdj profilowe Sliczny chlopak ale nie ma sie czego bac , wyglad to nie wszytko ; ) koniec dyskusij bo to jest zalosne za razem smieszne zostawiam to chlopakom wyzej postawionych Edytowane 29 Maja 2024 przez HTH-Pigula 1 Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 29 Maja 2024 Autor 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 wow 3 razy trzeba bylo napisać żebyś w koncu sie zreflektował, spoko kazdy moze sie wkruwić, ja to rozumiem w przeciwienstwie do Ciebie. ja też sie wkurwilem za tego bana moze dlatego tak mi sie wymcknęło, trudno... Wiem ze jestem sliczny a na to jak wygladam dlugo pracowalem, i dlatego napisalem zebys wyslal lokacje wtedy szybciutko bym CI udowodnil ze wyglad to nie wszystko, nie ukrywam sie wiesz jak wygladam gdzie mieszkam takze nie wiem kto tu jest bardziej obsrany :] Jezeli zrobicie cos z tym banem mozemy sie w zgodzie rozejść, troche przesadziliscie z tym :] NetaO RIP, 29 Maja 2024 Następnym razem edytuj swój post, zanim dodasz kolejną odpowiedź, aby uniknąć zbędnego spamu. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 29 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 (edytowane) na poczatku skargi napisales tak "nie wyzywalem Cie od najgorszych tylko powiedzialem Ci, że masz coś z głową i powienieneś isć do specjalisty, żadnego wyzwiska tam nie było" a teraz piszesz "ja też sie wkurwilem za tego bana moze dlatego tak mi sie wymcknęło, trudno..." fajne slowa sie wymcknely cwelu itp,wez gosciu sam nie plączesz w zeznaniach haha a takie slowa jak pisales i mowiles mozesz do kolegow z ławki mowic moze to toleruja. Obsrany nie obsrany wisi mi to gosciu chcesz podam ci adres na pw i przyjedz nie tacy urali i jak to napisales sie obsrali a po 5 i 10 ja mialem za co sie wkurzyc takie slowa jakie pisales i mowiles to wiesz... a ty za co ze dostales zasluzonego bana? dobra nie chce mi sie juz z tb prowadzic dialogu ostatni moj post bye Edytowane 29 Maja 2024 przez HTH-Pigula NetaO RIP, 29 Maja 2024 Następnym razem edytuj swój post, zanim dodasz kolejną odpowiedź, aby uniknąć zbędnego spamu. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 29 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Zamykam skargę bo spam się robi Niedługo będzie werdykt Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 8 godzin temu, vovo napisał(a): dalej sie nie odniosłeś do bana na chuj sie wtracasz odpocznij se tylko wklejasz rozmowe z jakims typem o przedluzenie bana Tak się składa, że ten typo, to ja Ogółem, to tak. Tobie zostało jeszcze 1 dzień i 16 godzin bana, to odczekasz sobie za takie gówniarskie zachowanie. ( Nie mam tutaj na myśli tego wpisu wyżej tylko całokształt tej skargi). Głównie chodzi tutaj o twoje zachowanie w tejże o to skardze. = Czegoś takiego tutaj na pewno nie będzie dlatego tez nawet nie wnikam w to czy go obraziłeś po banie czy nie. Nie umiemy się zachować w temacie swoim, to też nie widzę sensu, żeby to nawet sprawdzać. (Mógłbym, ale nie muszę z powodu napisanego niżej). Btw. Nawet nie podesłałeś żadnych dowodów tak szczerze, bo link od bana, to żaden dowód jak chodzi o skargę, więc nie równie dobrze mógłbym, to odrzucić bez niczego tak na prawdę. 7 godzin temu, vovo napisał(a): Wiem ze jestem sliczny a na to jak wygladam dlugo pracowalem, i dlatego napisalem zebys wyslal lokacje wtedy szybciutko bym CI udowodnil ze wyglad to nie wszystko, nie ukrywam sie wiesz jak wygladam gdzie mieszkam takze nie wiem kto tu jest bardziej obsrany :] Ugadujcie się prywatnie, a nie w temacie robicie osiedlowe bijatyki. @ HTH-Pigula ty dostajesz +1 do dzienniczka za kiczowaty powód bana (wielokrotnie była o tym mowa na grupie, że powody banów mają być adekwatne do przewinienia!), a temat uznaję za zakończony. Można się rozejść. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi