Premium _sss_ Opublikowano 30 Maja 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): avatar na steam Tematyka: w sumie to brak Kolorystyka: ciemna Rozmiar: 184x184 Napisy: "..." Format (png, jpg, gif): png Dodatkowe informacje: zeby te kropki byly ponizej poziomej osi symetri avataru w sensie ze bezposrednio pod nia Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie: rep Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 30 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Cytując wymagania: Cytat Tematyka zlecenia musi być określona konkretnie np. Gry, Motoryzacja itp. Przykro mi ale jasnowidzem nie jestem, a moja szklana kula akurat ma urlop. Po twoim opisie wnioskuje, że chcesz trzy kropki na czarnym tle? Dodatkowo w wymaganiach masz napisane, iż na pracy musi się znajdować aktualny nick z forum. Więc proszę cię o aktualizację swojego zlecenia, dzięki Na kolanie zrobione na telefonie w edytorze galerii, dla przykładu, rozumiem że o takie coś co chodzi? (Oczywiście to dla żartu wstawiam) 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 30 Maja 2024 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 9 minut temu, BAD ENGLISH napisał(a): Przykro mi ale jasnowidzem nie jestem, a moja szklana kula akurat ma urlop. tak dokladnie o takie cos mi chodzilo 9 minut temu, BAD ENGLISH napisał(a): Dodatkowo w wymaganiach masz napisane, iż na pracy musi się znajdować aktualny nick z forum. Więc proszę cię o aktualizację swojego zlecenia, dzięki a jesli chodzi o to na steamie mam inny nick i dlatego prosze o kropki bo to nie avatar na forum wiec mysle ze to nie bedzie mialo znaczenia a nic 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 31 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 (edytowane) 22 godziny temu, retoryk napisał(a): tak dokladnie o takie cos mi chodzilo a jesli chodzi o to na steamie mam inny nick i dlatego prosze o kropki bo to nie avatar na forum wiec mysle ze to nie bedzie mialo znaczenia a nic Wrócę z trasy po południu to ogarnę i edytuje post, na przyszłość staraj się konkretnie opisywać zlecenia, bo jednak opis brzmi jak żart @ retoryk nie wiem na ile trafiłem w twoją myśl, ale masz od najzwyklejszego czarnego tła po moje jakieś tam wizje Edytowane 31 Maja 2024 przez BAD ENGLISH 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 1 Czerwca 2024 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 g do zamkniecia 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi