Użytkownik nafciarz1313 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 NickNafciarz SteamIDVALVE_0:4:9478020 SteamCommunity ID76561197979221772 Adres IPUkryty Typ BanaSteamID lub IP Powód BanaNie jestes tutaj od grozb Wykonano02 cze 2024 - 23:06:25 Wygasa03 cze 2024 - 23:06:25 (23 Godzin(y) 58 Minut(y) pozostało) Zbanowny przezaXe Zbanowany naStrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS: Wszystkie wygasłe bany1 Bana dostalem za slowa ze inny admin sie doigral i nie wie z kim tanczy a ten xe mi dal bana za powody gróżb haha w kodeksie karnym grożby moje slowa sa o kant tylka to admin mnie na live boch grozil ban z dupy i tyle 1 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 2 Czerwca 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 (edytowane) Wypowiem się bo troszkę irytuje mnie twoje zachowanie. Prowokujesz ludzi i to bardzo mocno gdzie zostajesz upominany. Kicki, Bany 5/30min nie pomagają. Po czym dostajesz mute nie pomaga. Później wylatujesz na chat do ludzi że wyjaśnisz jednego admina a nawet skończysz gdzie już po tym co piszesz jest widać, że grozisz tylko wytłumacz mi jedno jak chcesz to zrobić skoro Osoby wyżej od @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 #2 widzą ile razy dostajesz banów, kicków na serwerze za prowokacje. Czepiasz sie o nicki, że ktoś ma dupczyciel, szmatka itp. Ludzie ci piszą skończ prowokować a ty dalej swoje. Przychodzisz na chatbox z drugą osobą piszecie o dowodach, jak ktoś kogoś wyzywa gdzie one są bo do tej pory ich nie widzimy. A no tak zapomniałem piszecie, że nie chce wam sie pisać o to skargi. To po co dalej ciągniesz temat na serwerze? @ Krip @ UBT CS 1.6 Zróbcie coś z tym bo jest to naprawdę irytujące jak wchodzi taka osoba i nic nie reprezentuje sobą jak tylko prowokowanie i ubliżanie innym graczom, zresztą w amx macie wszystko za co ta osoba wylatuje z serwera przez nas. Wchodzi Dziewczyna na serwer nic nie mówi do ciebie i ty zaczynasz gdzie załączają się inne osoby do tego. [ Silver IV ] *DEAD* Nafciarz : azjatka powinnas uzywac innych slow [ Silver IV ] *DEAD* Nafciarz : bo obrazasz i wyzywasz Nikt z nas nie słyszał jak pdobno kogoś obraziła. [ Gold nova II ] *DEAD* Hg. : ona mowi o klekaniu na kolana, zboczona bez sawuar wiwru w [ Silver IV ] *DEAD* Nafciarz : sztywniaki takie haha Ja ci zwracam uwagę ty dalej swoje i lecisz już do ans po tylko zwróconej uwadze. [ Silver IV ] *DEAD* Nafciarz : rozancowe towarzystwo spokoj na tym chat [ Silver IV ] *DEAD* Nafciarz : azjatka teraz jaka spokojna [ Silver IV ] *DEAD* Nafciarz : bo sie boi o bana Samo to co jest tu bo jest o wiele tego tylko z kilku map pokazuję że sam prowokujesz. Co ty teraz mi próbujesz wmówić ja nie słyszałem nic takiego że wyzywała ludzi powiedzialem ci juz od tego masz forum i pisz skargę. Masz rację, że tak pisała i dostawala po tym kicka tak jak i ty, ale ty dalej w to brnąłeś. Ona siedziała cicho a ty nie i masz tego efekty Edytowane 2 Czerwca 2024 przez aXeee dodaje reszte prowokacji 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik nafciarz1313 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 ciag dalszy kolesiostwa jak gada przez mikrofon to nie masz na czacie napisane prawda ??? boi sie o bana bo wyzywala ludzi nie prowokuje i wnie napisales wczesniej rposilem o nie uzywanie slow nie cenzuralnych a admini maja to w dupie bo to ich znajoma :))) bym rowniez jej kilka demek nagral bo nie do konca moim zdaniem jest czysta ale nie o to chodzi gdzie ublizam innym graczom ??? Jezyk Polski trudny jezyk ? admini wy nie jestescie Bogami na tym serwerze jak wam sie zglasza czeterow dzisiaj ponad 1.5 godziny nikt nie zareagowal i w tej wypowiedzi ktora pokazales komus ublizam prowokuje ? pokaz wypowiedzi zjatki ktora gra na WH podejrzewam oczywiscie Odnośnik do komentarza
Użytkownik nafciarz1313 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 dowody masz na amx zobacz co twoja kolezanka pisze i nawet serduszko ci wyslala slowa spierdalaj odpierdol sie wypierdalaj i Wasz admin co mi grozi Banem za .... on sam nie wie za co bo jest adminem Trivora powiadomilem. ip zdobyte najwazniejsze niech karuzela sie kreci Przyjaciel <3, 2 Czerwca 2024 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Odnośnik do komentarza
Użytkownik nafciarz1313 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 azjatka prowokator a nawet zlotowki nie dala na serwer azjatka Nowicjusz Użytkowniczka 4 7 Dołączył: 2024.01.19 Wygrane w rankingu: 0 Imię: azjatka Płeć: Kobieta Serwer: [CS 1.6] ONLY DD2 Spędzony czas: 3h 20m 9s Użytkowniczka Opublikowano 27 Maja (edytowane) Widzisz problem z Tobą jest taki, że Ty nawet pisząc "skarge" obrażasz innych. Od razu przyjemniej się gra ja Ciebie nie ma, a jak jesteś to pograsz 5 minut i uciekasz, bo teraz nie ma jak rządzić innymi. Taka smutna prawda. Odejdź od komputera, idź się przewietrz dobrze Ci to zrobi bo jesteś bardzo nieszczęśliwy człowiek. edit: co do mojej wiadomości na serwerze to wolny kraj i będę o Ciebie pytać jak tylko mi się spodoba. Zrozumiano czy jakoś inaczej postarać się wytłumaczyć? Jeszcze podeślij te dowody jak Cię rzekomo obrażam, bo jakoś zbytnio sobie nie przypominam. XD edit: ale Ty jesteś smutny, mojego życia prywatnego nie znasz, a się udzielasz, ładnie to tak? Nawet nie mam ochoty Ci na to odpowiadać, bo gówno Cię powinno interesować moja prywata. Ogromnie Ci współczuję. ps. Dla założyciela skargi należy się ban- to chyba oczywiste. edit: widzę każdego lubisz oceniać tylko nie siebie. Rozumiem, taki się już urodziłeś- Pan idealny. edit: jaki doinformowany ze męża nie mam.😂 kabaret😂😂😂 żyj w błędzie i produkuj się dalej. Im mniej wiesz tym lepiej śpisz, a mnie Twoje wiadomości bawią, dobrze ze takich tumanów coraz mniej na świecie Edytowane 27 Maja przez azjatka Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Na ten moment napiszę krótko. Sadząc po twoim ogólnym zachowaniu, sprawdzając twoje poprzednie bany oraz samo to odwołanie uważam ban za słuszny. Jeśli masz jakieś aluzje do konkretnych person pisz oddzielny temat ze skargą na te osoby. 3 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi