Użytkownik Heezy22 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Nick z CS: I NEED SOME WEED Admin banujący: h0w?! | Serwer: StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS: Data zdarzenia: 05 cze 2024 - 14:44:16 Steamid: STEAM_0:0:499409198 Opis sytuacji: Gram gram i dostaję bez powodu perm bana nie wiem o co chodzi nie dawno wykupiłem jeszcze skoczka ?? Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1546 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): brak Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 @ h0w ? Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 5 Czerwca 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 (edytowane) Powód bana został napisany. Aktywny ban. Adres ip jest taki sam jak gracza Team Mamed który został zbanowany permamentnie przez innego admina. Adres IP to adres IP, po wrzuceniu w bansa wskakuje ban aktywny i tyle Edytowane 5 Czerwca 2024 przez h0w . Odnośnik do komentarza
Użytkownik Heezy22 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 (edytowane) 7 minut temu, h0w napisał(a): Powód bana został napisany. Aktywny ban. Adres ip jest taki sam jak gracza Team Mamed który został zbanowany permamentnie przez innego admina. Ale to jest internet z playa?? ze zmiennym ip wariacie nigdy nie grałem pod innym nickiem niż I NEED SOME WEED , a tak pozatym to nie moja wina że mam z internetu mobilnego takie samo ip jak ktoś tam zbanowany, więc dlaczego ja mam przez kogoś mieć bana ? po prostu przypadkowe ip Edytowane 5 Czerwca 2024 przez Heezy22 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Przypadkowa zbieżność IP, UB Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi