Użytkownik Mateusz Król Opublikowano 6 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 (edytowane) UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6 Nick: wlodarz poczdamu Imię: Mateusz Wiek (dokłada data): 19 , 08/13/2004 SID: :STEAM_2:0:761439000 Znajomość AMXX*(1-10): 8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: na forum stara się siedzieć cały czasy czy to w pracy czy nie, ale naprawde gdy ktoś coś do mnie napisze myśle, że jest to do 10minut na odpowiedz Opisz siebie: Nazywam się mateusz mam 19 lat na co dzien pracuje na budowie interesuję sie pilką nozna i uczeszczam na treningi K1 oprocz tego prowadze sportowy tryb zycia ( mozna tak powiedziec haqhaha). Ogolnie jest bezkonfliktowy nie szukam problemow na siłe i jestem pracowity chyba tyle Dlaczego akurat Ty?: Jestem aktywną osobą i zaangazowana gdy cos robie nie na odwal a tak zeby byly jak najlepsze efekty co prawda nie spełniam miedzy innymi postow lecz mysle ze to nie jest kluczowe a moje efekty, ktore mam nadzieje, ze bedzie widac w owej roli Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: owszem niejednokrotnie Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8 Kontakt: dc, forum to chyba, ale mozna by cos dodac jeszcze Do pana nizej ban na innej sieci to totalna pomyłka jest nikogo nie wyzywałem i nie pisałem nic na forum wiec nawet w to nie brnałem Edytowane 6 Czerwca 2024 przez Wlodarz poczdamu 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 6 Czerwca 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Jestem na nie: -rejestracja 9 kwietnia -nikt Cię nie zna -z tego co widzę na innym forum dostałeś bana za obrazę rodziny, więc widać kultury brak Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Jesteś tu zaledwie miesiąc, z czego wczoraj zacząłeś się jakkolwiek udzielać na forum. Nikt Cię na tym forum zbytnio nie kojarzy. Nie ma podanego poprawnego steamid przez co nie jestem w stanie zweryfikować czy w ogóle posiadasz tego CS 1.6 na steam. Na ten moment jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Jesteś z nami dopiero od kwietnia tak na prawde Twoja aktywność jest bardzo mała , pobądź z nami dłuzej i daj się poznać. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi