Użytkownik Panchito Opublikowano 7 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Cześć, Mam problem z mikrofonem, muszę mieć usta przy dosłownie samym mikrofonie żeby w ogóle mnie lekko wychwyciło a i wtedy jest bardzo cicho. Przejrzałem podobne tematy i zrobiłem wszystko co było opisywane i dalej nic. W każdej innej grze na steam mikrofon normalnie działa, tak samo na dc / ts. Jedynie z cs 1.6 mam jakiś problem. Wszystkie porady z tematu poniżej zastosowane: I dalej to samo. Macie jeszcze jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Przeinstalowanie csa lub spójność plików również nie pomaga? Csa masz na steamie czy non steam? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zapodaj swoją specyfikację laptopa/Kompa na 80% obstawiam, że masz nieaktualne sterowniki do mikra po prostu. Jak każdy dobrze wie - cs 1.6, to dość stara gierka, więc i nie raz nawet z samymi sterownikami pod Windowsem mogą pojawiać się potem właśnie takie problemy jak piszesz. Wiem, to po sobie, bo kiedyś miałem podobny problem do twojego 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Panchito Opublikowano 8 Czerwca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 @ Przyjaciel <3 Ani reinstall ani spójność plików nie pomaga. @ Krip cs mam na steam. Specka: I5 10400F RTX 3060 Płyta: MAG B460 Tomahawk (audio Realtek ALC1200) Win 10 Home x64 Mikro: Trust gxt 232 mantis Zastanawia mnie czy ma na to jakikolwiek wpływ to, że do słuchawek mam podpiętą kartę dźwiękową a mikro jest normalnie na USB. Mam hyperx alpha podpięte do zewnętrznej karty z logitech pro x, ale chyba nie powinno mieć to żadnego wpływu na oddzielne urządzenie wejścia. Już sam głupieje z tym wszystkim. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 14 Czerwca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 @ Panchito Czy problem został rozwiązany? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Panchito Opublikowano 15 Czerwca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 @ DeVoX Tak, poradziłem sobie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 15 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi