Użytkowniczka Paulisia Opublikowano 8 Czerwca 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Hejka chcialabym sie zwrócić o pomoc. Nie działa mi mikro w csie (nie gram na steamie). Na tsie/dc dziala normalnie, jedynie mam problem w csie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 8 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Spróbuj tych sposobów Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 8 Czerwca 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 spróbuj w menadzerze urządzeń ustawić poprawny domyślny miktofon, może idze z niewalsciwego gniazda Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Paulisia Opublikowano 9 Czerwca 2024 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 zrobiłam tak, dalej nie działa. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 9 Czerwca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 (edytowane) Sprawdzałaś czy masz w ogóle zbindowany przycisk mikro na klawiaturze w ustawieniach "Keyboard" zjeżdzasz na 2 pozycję masz tam napisane "COMMUNICATION" z lewe strony i pierwsza pozycja "Use voice communication" klikasz "Edit Key" i np klikasz "K" później "Apply" i "OK" i masz o ile to ten problem... Edytowane 9 Czerwca 2024 przez BOA DUPCZYCIEL Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Paulisia Opublikowano 9 Czerwca 2024 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Mam to akurat dobrze ustawione, chodzi bardziej o to że jak robie test mikrofonu to albo przechwytuje dźwięk ze słuchawek albo nic nie słychać. Próbowałam juz chyba wszystkiego. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 13 Czerwca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi