Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] [Odpowiedzi] Q&A BAD ENGLISH #171

Krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

q and a.png

[P] Twoje zainteresowania? - Wszystko po trochu, ale nic konkretnego :D Na ten moment, mógłbym rzecz grafika, ale nie jest to mój główny konik.

[P] Czy lubisz swoją obecną pracę? - Powiedzmy, że lubię :D Aktualnie z wszystkich prac jakie wykonywałem, ta mnie najmniej wku** xD

[P] Jak znalazłeś się tutaj na Strefie? - Dzięki csseti, naszła mnie ochota na pogranie w 1.6 i tak trafiłem na COD'a, a później zarejestrowałem się na forum.

[P] Ulubiona gra na PC? - The Last of Us w serduszku na zawsze <3 Później Wiedzmin 1,2,3 oraz Days Gone <3

[P] Czy w przyszłości masz jakieś plany na sieć jeżeli chodzi o wyższe rangi na forum? - Raczej nie widzę siebie wyżej niż jestem, już wyrosłem z tej gonitwy szczurów :D Jak już wspomniałem nie raz, gdyby nie dział Zlecenia+ to pewnie by mnie nawet nie było na obecnej randze :kekw:

[P] Do kogo z sieci masz największe zaufanie? - Trudne pytanie, jestem zbyt krótko na sieci, by to określić. Ale jeśli mam już rzucić pseudonimem, to obecnie największy kontakt mam z @ Krip 'em, ale jak wspomniałem jestem tu zbyt krótko, i raczej nikomu z forum bym liny do trzymania nie dał, w momencie gdybym miał po niej zejść :kekw:

[P] Co przyciągnęło Cię do naszej sieci by zostać na dłużej? - Nudy, zimowy okres był bardzo nudny w tym roku, przez co szukałem rozrywki, trafiłem na forum i zaczął coś tam skrobać w photoshopie, i tak jakoś zostałem :D

[P] Skąd pomysł na twój poprzedni nick na forum oraz na ten? - Poprzedni (czyli kutas kozla) to bym nick 4fun, bo nie planowałem grać w 1.6 za długo, ani siedzieć na żadnym forum, a wziął się on od słynnego Papaja (TUTAJ LINK DO YT), a aktualny to w sumie nie wiem, tak jakoś jak grałem w CS:GO jeszcze, to sobie go ustawiłem i tak zostało. Prawdopodobnie chodziło o chęć zmiany, gdyż zazwyczaj używam nicku "Rychu", bądź od paru lat "Chris/ChrisN".

[P] Co lubisz robić w wolnej chwili? - Bardzo mało tych wolnych chwil u mnie, ale zazwyczaj albo siadam przed kompa, albo odpalam konsolke/tv, bądź od nie dawno zaczął częściej wychodzić na rolki.

[P] Jaka jest twoja ulubiona piosenka? - W serduszku od małego "Co Cię Boli - Rychu Peja" oraz "In The End - Linkin Park"

[P] Twój ulubiony wykonawca muzyczny to...? - Chester Bennington

[P] Co mógłbyś jeść do znudzenia? - Toffifee :kekw:

[P] Z kim utrzymujesz najlepszy kontakt, jeśli chodzi o użytkowników forum? - @ Krip

[P] Gdzie wybrałbyś się na swoje wymarzone wakacje? - Caves Beach Resort tzw. Hotel Flintstonow <3

[P] Jaki sport najchętniej uprawiasz, bądź oglądasz? - Chyba żaden, od dłuższego czasu już nie interesują mnie żadne dyscypliny sportowe, jeśli chodzi o oglądanie, a tak to siłke w domu mam zrobioną, i coś tam się macha, jak jest kiedy :D

[P] Od kiedy zaczniesz realizować zamówienia przewozu alkoholu poprzez paczkomat lub prywatnie? - Zgłoszenie panentowe już wysłane, czekam na decyzje i ruszam z przemytem :kekw:

[P] Dlaczego akurat tutaj postanowiłeś że zostaniesz grafikiem? - Spodobała mi się atmosfera na forum, a jeśli chodzi o samą rangę to zostałem nim gdyż nie widziałem działu "Zlecenia+" :majorL:

[P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? - Niebieski

Pytania, które się powtarzały pominąłem :D @ Hana_Montana h

//Edit @ Hana_Montana a zapomniałem, nominuję @ Przyjaciel <3 jeśli można :kekw:

Spoiler

Edytowane przez BAD ENGLISH
Hana_Montana
Hana_Montana,

Edytuj post i nominuj użytkownika do następnego Q&A 

• Super 4

• Junior Admin
Junior Admin

Elegancko, czyli pierwszy nick wzięty z tego o czym dokładnie myślałem :D.

@ Hana_Montana jasne 

Hana_Montana
Hana_Montana,

Przyjmujesz nominację? 

• Lubię to! 2
  • paczaukowiec

gitarka, jak ktos od malego pisze Peja to na duzy plus :D

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

Elegancko ♥️

• Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik

Fajnie

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
10 godzin temu, BAD ENGLISH napisał(a):

i raczej nikomu z forum bym liny do trzymania nie dał, w momencie gdybym miał po niej zejść :kekw:

Jeszcze bym cię z nią puścił i co by wtedy było :kekw::okur:

Dzięki za odopowiedzi :D 

• Ha ha 2

spacer.pngspacer.png

• 3 tygodnie później...
  • Użytkownik

temat zamkniety.png

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]