Zasłużony Krzysiek Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 (edytowane) [P] Twoje zainteresowania? - Wszystko po trochu, ale nic konkretnego Na ten moment, mógłbym rzecz grafika, ale nie jest to mój główny konik. [P] Czy lubisz swoją obecną pracę? - Powiedzmy, że lubię Aktualnie z wszystkich prac jakie wykonywałem, ta mnie najmniej wku** xD [P] Jak znalazłeś się tutaj na Strefie? - Dzięki csseti, naszła mnie ochota na pogranie w 1.6 i tak trafiłem na COD'a, a później zarejestrowałem się na forum. [P] Ulubiona gra na PC? - The Last of Us w serduszku na zawsze Później Wiedzmin 1,2,3 oraz Days Gone [P] Czy w przyszłości masz jakieś plany na sieć jeżeli chodzi o wyższe rangi na forum? - Raczej nie widzę siebie wyżej niż jestem, już wyrosłem z tej gonitwy szczurów Jak już wspomniałem nie raz, gdyby nie dział Zlecenia+ to pewnie by mnie nawet nie było na obecnej randze [P] Do kogo z sieci masz największe zaufanie? - Trudne pytanie, jestem zbyt krótko na sieci, by to określić. Ale jeśli mam już rzucić pseudonimem, to obecnie największy kontakt mam z @ Krip 'em, ale jak wspomniałem jestem tu zbyt krótko, i raczej nikomu z forum bym liny do trzymania nie dał, w momencie gdybym miał po niej zejść [P] Co przyciągnęło Cię do naszej sieci by zostać na dłużej? - Nudy, zimowy okres był bardzo nudny w tym roku, przez co szukałem rozrywki, trafiłem na forum i zaczął coś tam skrobać w photoshopie, i tak jakoś zostałem [P] Skąd pomysł na twój poprzedni nick na forum oraz na ten? - Poprzedni (czyli kutas kozla) to bym nick 4fun, bo nie planowałem grać w 1.6 za długo, ani siedzieć na żadnym forum, a wziął się on od słynnego Papaja (TUTAJ LINK DO YT), a aktualny to w sumie nie wiem, tak jakoś jak grałem w CS:GO jeszcze, to sobie go ustawiłem i tak zostało. Prawdopodobnie chodziło o chęć zmiany, gdyż zazwyczaj używam nicku "Rychu", bądź od paru lat "Chris/ChrisN". [P] Co lubisz robić w wolnej chwili? - Bardzo mało tych wolnych chwil u mnie, ale zazwyczaj albo siadam przed kompa, albo odpalam konsolke/tv, bądź od nie dawno zaczął częściej wychodzić na rolki. [P] Jaka jest twoja ulubiona piosenka? - W serduszku od małego "Co Cię Boli - Rychu Peja" oraz "In The End - Linkin Park" [P] Twój ulubiony wykonawca muzyczny to...? - Chester Bennington [P] Co mógłbyś jeść do znudzenia? - Toffifee [P] Z kim utrzymujesz najlepszy kontakt, jeśli chodzi o użytkowników forum? - @ Krip [P] Gdzie wybrałbyś się na swoje wymarzone wakacje? - Caves Beach Resort tzw. Hotel Flintstonow [P] Jaki sport najchętniej uprawiasz, bądź oglądasz? - Chyba żaden, od dłuższego czasu już nie interesują mnie żadne dyscypliny sportowe, jeśli chodzi o oglądanie, a tak to siłke w domu mam zrobioną, i coś tam się macha, jak jest kiedy [P] Od kiedy zaczniesz realizować zamówienia przewozu alkoholu poprzez paczkomat lub prywatnie? - Zgłoszenie panentowe już wysłane, czekam na decyzje i ruszam z przemytem [P] Dlaczego akurat tutaj postanowiłeś że zostaniesz grafikiem? - Spodobała mi się atmosfera na forum, a jeśli chodzi o samą rangę to zostałem nim gdyż nie widziałem działu "Zlecenia+" [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? - Niebieski Pytania, które się powtarzały pominąłem @ Hana_Montana h //Edit @ Hana_Montana a zapomniałem, nominuję @ Przyjaciel <3 jeśli można Spoiler Edytowane 13 Czerwca 2024 przez BAD ENGLISH Hana_Montana, 13 Czerwca 2024 Edytuj post i nominuj użytkownika do następnego Q&A 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 12 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Elegancko, czyli pierwszy nick wzięty z tego o czym dokładnie myślałem . @ Hana_Montana jasne Hana_Montana, 15 Czerwca 2024 Przyjmujesz nominację? 2 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 13 Czerwca 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 gitarka, jak ktos od malego pisze Peja to na duzy plus 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Elegancko ♥️ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 13 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Fajnie 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 10 godzin temu, BAD ENGLISH napisał(a): i raczej nikomu z forum bym liny do trzymania nie dał, w momencie gdybym miał po niej zejść Jeszcze bym cię z nią puścił i co by wtedy było Dzięki za odopowiedzi 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 29 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi