paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 13 Czerwca 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 {SUCHAR} #1 Lekcja biologii. Nauczycielka tłumaczy: - Pręciki i słupki w kwiatkach to ich organy reprodukcyjne. Głos Jasia z tyłu klasy: - K*rwa! A ja je wąchałem! #2 Mama pyta się swego synka: - Jasiu, jak się czujesz w szkole? - Jak na komisariacie: ciągle mnie wypytują, a ja o niczym nie wiem. #3 Lekarz: *Wyciąga kulki analne* Ja: Wie pan, panie doktorze, jest to dla mnie bardzo żenujące... Lekarz: Wiem. Powinienem je sobie wyciągnąć, zanim pan przyszedł... #4 Wchodzi blondynka w przykrótkiej sukience do sex shopu. Do sprzedawcy mówi: - Poproszę 100 wibratorów. - Co!? - Ch*jów sto! #5 Gospodarz kupił nowego koguta, który zaraz na podwórku chciał zrobić porządek i pokazać staremu kto tu jest panem. Stary kogut zaproponował: - OK, odejdę jeżeli wygrasz ze mną wyścigi na około studni, 50 okrążeń . - Nie ma sprawy, no to zaczynamy? - odrzekł młody. - Dobra, ale wiesz co, ja znam teren, daje ci pól okrążenia forów. Młody kogut pewien zwycięstwa zaraz się rzucił do biegu i tak się gonią, ale odległość pozostaje ta sama. W pewnym momencie jakąś ręka chwyta młodego koguta za szyje, na pieniek odrąbuje głowę i słychać: - Cholera jasna! Już czwarty homoseksualista w tym miesiącu. Nie ma regulaminu wiec nie wiem czy jako zwykły użytkownik mogę tutaj cos dodać, ale pomyślałem, ze można by tutaj cos machnąć Miłego dzionka dziubaski Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 13 Czerwca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Oho powrocik og serii, nie możesz wstawiać jako użytkownik ale jebac hane Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi