paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 15 Czerwca 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 (edytowane) 1. Twój nick: ' paczajonovicz ];-> 2. Co chcesz zmienić: wymuszanie rate, wymusza stare rate 25000, powinno byc rate 100000 3. Dlaczego chcesz to zmienić: lepiej sie strzela na takim rate i nie skacze choke, czyli nie gubia sie pakiety 4. Link do pluginu (opcjonalnie): juz jest plugin ktory wymusza 25000 wystaczy tylko zmienic liczbe i jest sikala fąąąą i można by tez usunąć ten napis, ze wymuszono tyle rate i taki interp, to samo co na only dd2, nikt tego nie potrzebuje wiedzieć, a przy małych rozdzialkach podejrzewam, ze jest to denerwujace Pozdrowionka, milego weekendu edit: zapomnialem o najwazniejszym, dzisiaj gralem to mi sie przypomnialo, prosze rowniez o opinie na temat zmiany na AIM/AWP tego zeby normalnie za HS byl jeden frag, nie 3, przeciez to jest bez sensowne calkowicie... w ogole do niczego sie to nie przydaje, a na serwerze gdzie zazwyczaj jest only HS, to po co jakies smieszne, 3 fragi za hs gdzie tylko hs mozna trafic, moim zdaniem calkowicie mija sie to z celem Edytowane 18 Czerwca 2024 przez paczajonovicz Wena hahah 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 W dniu 15.06.2024 o 16:48, paczajonovicz napisał(a): juz jest plugin ktory wymusza 25000 wystaczy tylko zmienic liczbe i jest sikala fąąąą No właśnie chyba, to jest czym innym tak mi się wydaję, bo logicznie patrząc skoro na DD2 jest takie rate ustawione, to tutaj też powinno być (wiadomo gra się dużo lepiej na 100000 niż na 25000). A jednak jest jakie jest. Podeślę temat do @ Trivor i zobaczymy co da się zrobić 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 21 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 @ Krip / @ Trivor co z tym? Krip, 22 Czerwca 2024 Podesłałem ten temat do Trivora. Póki co trzeba czekać na jego odpowiedź. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Czerwca 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 wgralem plugin z dd2 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Czerwca 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi